זעתר-מטבל סלק מתובל עם גבינת עיזים ואגוזי לוז הוא צמחוני מתאבנים. והוא יספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 130 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך יוגורט יווני, לחם חם, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו המבורגר צמחוני עם סלק מתובל מרוקאי עם גבינת עיזים, זעתר וגבינת עיזים, ו פסטה עם סלק ירוק, גבינה כחולה ואגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שים את הסלק במחבת קלייה קטנה ולהוסיף 1/4 כוס מים. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כשעה, עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
סלק
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
תנור
רדיד אלומיניום
3
בואו להתקרר מעט.
4
לקלף את הסלק, לחתוך פלחי ולהעביר למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
סלק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
מוסיף את השום, צ ' ילה ויוגורט ודופק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
שום
יוגורט
פלפל צ ' ילי
6
מוסיפים את שמן הזית, סירופ מייפל וזעתר ופירה. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל
שמן זית
זעתר
מלח
7
לגרד לתוך קערה רחבה, רדודה. לפזר את אגוזי לוז, גבינת עיזים בצל ירוק על גבי ומגישים עם לחם.