חביתה ספרדית (טורטילה אספניולה)
חביתה ספרדית (TORTILLAn ESPANOLA) עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 40 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, פטרוזיליה, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו Tortillan Espanola (תפוח אדמה ספרדי "חביתה"), טורטייה ספרדית (טורטילן אספניולה), ו Tortillan Espanola (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת בינונית ללא מקל, מחממים את שמן הזית על חום בינוני.
מוסיפים את פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחת ומטגנים כ -4 דקות בכל צד או עד למכרז.עם כפית מחוררת, להעביר את תפוחי האדמה לצלחת מרופדת במגבת נייר, להפריש.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים כ 5 דקות או עד שקוף.כאשר הבצלים מתבשלים, בקערה בינונית להכות את הביצים.
מוסיפים את תפוחי האדמה המטוגנים, פטרוזיליה, פפריקה ומלח ולתת לו לנוח 1 דקה.
מוסיפים את תפוחי האדמה ותערובת הביצים למחבת, מפחיתים את החום עד נמוך בינוני, מנערים את המחבת בעדינות כדי לוודא שהחביתה לא נדבקת, מבשלים כ 4 דקות.
מניחים צלחת גדולה על גבי המחבת. הפוך את המחבת כך הטורטייה מעבירה לצלחת. בזהירות רבה להחליק את טורטייה בחזרה למחבת כדי לבשל את הצד השני ולהמשיך לבשל במשך 3 דקות נוספות או עד הסוף.
מעבירים את הטורטייה לצלחת גדולה.
תן לו לנוח 5 דקות לחתוך לפרוסות.
מגישים חם או קר, בכל מקרה הוא טעים.