חביתת Fruita De Mar
אם אתה רוצה להוסיף עוד מתכונים נטולי גלוטן, פסקטאריים וקטוגניים לקופסת המתכונים שלך, חביתת Fruita De Mar עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 511 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -36 גרם שומן . מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, בשר סרטנים גוש, מיונז וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 69% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו עוף מאר פאר , צ'אטני אגסים מאר-א-לאגו ומנגו ג'לפניו מאר-מרגריטה .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את בשר הסרטנים, הבצל, הסלרי, המיונז, הפטרוזיליה, תיבול הסרטנים, פלפל ומלח. לזרוק בעדינות כדי לשמור את בשר הסרטנים בגושים. השתמש במיונז כדי להרטיב את תערובת הסרטנים, הוסיפו עוד לפי העדפתכם.
במחבת נון-סטיק בגודל 8 אינץ', ממיסים 1 כף חמאה על אש בינונית עד להקצפה.
מוסיפים 1/4 מתערובת הסרטנים למחבת ומבשלים בעדינות עד שהסלרי והבצל פריכים אך רכים, כ-10 דקות. בזמן שתערובת הסרטנים מתחממת, בקערה גדולה נפרדת, מקציפים את הביצים בעזרת מטרפה עד לקבלת תערובת חלקה. כאשר תערובת הסרטנים חמה, מוסיפים 1/4 מהביצים המוקצפות, בערך 1 כוס.
מבשלים את החביתה עד שהשוליים מתחילים להתכרבל. משוך בעדינות את הקצוות לכיוון המרכז, ומאפשר לביצים להתבשל. לאחר שהביצים הפכו מוצקות, הופכים את החביתה ומבשלים עד שהצד השני עשוי, כ-5 דקות. הופכים את החביתה מהמחבת על צלחת ומגישים מיד.
יין מומלץ: יין מבעבע
יין מבעבע הם בחירה מצוינת עבור חביתה. גם אם אתם לא מכינים מימוזות, יין מבעבע הוא נהדר עם ביצים משתי סיבות. האחת, אם אתם אוכלים ביצים מוקדם ביום, ביין מבעבע יש פחות אלכוהול. שנית, הוא מנקה את החך, וזה חשוב מכיוון שידוע שחלמון מצפה את החך. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Taittinger Brut La Francaise. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-45 דולר.
טייטינגר ברוט לה פרנסז
שמפניה זו היא תערובת של כ-30 כרמי שרדונה ופינו נואר, בהתאמה 40% ו-60% מהכלל, מכמה בצירים של ענבים שהבשילו בצורה מושלמת.