חביתת זעפרן תפוחי אדמה
חביתת זעפרן תפוחי אדמה היא ללא גלוטן, חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני ארוחת בוקר. מתאים ל-10 מנות. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 164 קלוריות. גשו לסופר וקנו חוטי זעפרן, בצל ירוק, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו חביתת זעפרן תפוחי אדמה, Croquetas תפוחי אדמה עם עליולי זעפרן, ו חביתת תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
ב 12 אינץ ' לא מקל מחבת לבשל בצל 2 כפות שמן על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 20 דקות.
בעוד בצל מתבשלים, לקלף תפוחי אדמה לחתוך לקוביות 1/4 אינץ'. בסיר של מים מלוחים רותחים לבשל תפוחי אדמה עד רך כמעט, על 8 דקות, ולנקז היטב במסננת. תפוחי אדמה מגניבים ומוסיפים לבצלים. תערובת בצל ותפוחי אדמה ניתן לעשות 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה.
חוטי זעפרן להתפורר לתוך קערת מתכת קטנה. במרק חום סיר קטן עד חם לשפוך על זעפרן.
בואו תערובת לעמוד עד זעפרן מתרכך, על 5 דקות.
בקערה גדולה להקציף יחד ביצים, בצל ירוק, תערובת זעפרן, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים בתערובת בצל ותפוחי אדמה. במחבת להגדיר על חום גבוה בינוני, חום שנותר 3 כפות שמן עד חם אבל לא לעשן ולהוסיף תערובת ביצה, הפצת תפוחי אדמה באופן שווה. להפחית את החום עד בינוני לבשל חביתה, ערבוב מדי פעם, עד ביצים רק להתחיל להגדיר, על 1 דקה. Shift מחבת כך 1/4 של חביתה הוא ישירות מעל מרכז מבער ומבשלים 1 דקה. Shift מחבת 3 יותר פעמים, בישול רביעיות שנותרו באותו אופן. מחבת מרכז ומבשלים חביתה על אש נמוכה עד כמעט להגדיר, על 4 דקות יותר.
להחליק חביתה, בצד התחתון למטה, על גבי תבנית אפייה ולהפוך חביתה בחזרה למחבת. לבשל בצד השני של חביתה עד הזהב, על 4 דקות. תחליקי חביתה על מגש ותתקררי לטמפרטורת החדר.
חביתה ניתן לבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו חביתה לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
הצעות ליין: מנזנילה יבש; אזור חרז קאווה ספרדית (יין מבעבע) יקב Montecillo Rioja