חגיגה Bombe
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חגיגה Bombe. והוא יספק כ 16 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 226 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות ו-40 דקות. לך לחנות ותביא חלב, קיו.טי. גלידת תות, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אבטיח בומב, בומב נפוליטני, ו גלידה Bombe (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי עוגיות, קוקוס ומרגרינה; לחץ בחוזקה על הצד התחתון ומעלה של 2-1/2-qt. קערה מרופדת בנייר כסף. הקפאה 10 דקות. בינתיים, יוצקים חלב לקערה בינונית.
מוסיפים תערובת פודינג יבש. הכה עם חוט להקציף עד מעורבב היטב. מערבבים בעדינות 2 כוסות של ציפוי מוקצף.
מורחים גלידה באופן שווה על החלק התחתון ומעלה של קערה מוכנה; למלא בתערובת פודינג.
תקפא בן לילה. קינוח Unmold על צלחת הגשה על 15 דקות. לפני ההגשה.
תן לעמוד בטמפרטורת החדר כדי לרכך מעט. לקשט עם נשאר ציפוי מוקצף.
מקשטים עם תות טרי,אם תרצה.
חתוך ל16 טריזים לשרת. שאריות קינוח בחנות במקפיא.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא ויינגוט וילי שייפר Graacher Domprobst ריזלינג Spatlese מספר 5. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 69 דולר.
ויינגוט ווילי שייפר גראכר דומפרובסט ריזלינג ספטלס מספר 5