חומוס ארטישוק יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת המתכון hor d ' oeuvre שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 3 . מנה זו מכילה סביב 23 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. אם יש לכם לבבות ארטישוק, שום, טחינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. . מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 96%. נסו חומוס ארטישוק, חומוס ארטישוק, ו חומוס ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
אופים שום קצוץ בתנור שחומם מראש עד שהתרכך, 5 עד 7 דקות, כדי להפחית מרירות.
מרכיבים שתצטרך
שום
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
העברת שום אפוי למעבד מזון ולהוסיף בזיליקום ומיץ לימון; דופק כמה פעמים כדי לרכך עלי בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי
מיץ לימון
שום
באזיל!
בשר טחון
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
4
מניחים שעועית קנליני, שמן זית, מים, טחינה, מלח וכמון במעבד המזון ומעבדים עד שהחומוס חלק. אם חומוס הוא עבה מדי, לעבד 1 כף שמורות נוזל משעועית לתערובת.
מרכיבים שתצטרך
שעועית קנליני
שמן זית
חומוס
טחינה
שעועית
כמון
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
5
מוסיפים את לבבות הארטישוק לחומוס ומעבדים עד לקבלת חלקה.