קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

חזה ברווז משמש מזוגג

חזה ברווז משמש מזוגג
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שימורי משמש, שיני שום, חומץ יין אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. נסו חזה ברווז משמש בגריל, חזה ברווז עם צ'אטני משמש, ו כוסברה-חזה ברווז שפשף עם תפוזים מזוגגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 4 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
הוסף ברווז; חותם. להשרות במקרר 30 דקות, מפנה מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
3
משמש חום משמר בסיר קטן על אש נמוכה עד נמס, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שימורי משמששימורי משמש
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
מוסיפים 1 כף חומץ ו 1 כפית רוטב סויה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויהרוטב סויה
חומץחומץ
5
הסר מהחום.
6
הסר ברווז מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
ברווז שלםברווז שלם
7
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
הוסף ברווז למחבת, ומבשל 8 עד 10 דקות בכל צד או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם חלק עבה 18
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
מחבתמחבת
9
מברשת כל שד ברווז עם זיגוג 1 כף.
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווזחזה ברווז
זיגוגזיגוג
10
להעביר ברווז ללוח חיתוך; לחתוך לפרוסות דקות. המאוורר פרוסות החוצה ומניחים על אורז.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
אורזאורז
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
ברווז מברשת עם זיגוג שנותר.
מרכיבים שתצטרך
זיגוגזיגוג
ברווז שלםברווז שלם