חזה ברווז משמש מזוגג
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שימורי משמש, שיני שום, חומץ יין אורז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ יין אורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 82%. נסו חזה ברווז משמש בגריל, חזה ברווז עם צ'אטני משמש, ו כוסברה-חזה ברווז שפשף עם תפוזים מזוגגים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בשקית ניילון גדולה כבדה חובה zip-top.
הוסף ברווז; חותם. להשרות במקרר 30 דקות, מפנה מדי פעם.
משמש חום משמר בסיר קטן על אש נמוכה עד נמס, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים 1 כף חומץ ו 1 כפית רוטב סויה.
הסר ברווז מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני.
הוסף ברווז למחבת, ומבשל 8 עד 10 דקות בכל צד או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך רשם חלק עבה 18
מברשת כל שד ברווז עם זיגוג 1 כף.
להעביר ברווז ללוח חיתוך; לחתוך לפרוסות דקות. המאוורר פרוסות החוצה ומניחים על אורז.
ברווז מברשת עם זיגוג שנותר.