חזה הודו ממולא
המתכון ממולא חזה הודו יכול להתבצע בערך 1 שעה ו 15 דקות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 724 קלוריות, 74 גרם חלבון, ו 42 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. גשו לסופר וקנו פרושוטו, שמן זית, מרווה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 91 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית דיאטה. עם כפית ציון 92%, המנה הזו מרהיבה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם חזה הודו ממולא, חזה הודו ממולא, ו חזה הודו ממולא.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בקערה שלבו את הנקניקיה, הפרושוטו, הערמונים, הזיתים והמרווה. מתבלים במלח ופלפל.
מחממים מחבת קטנה ומוסיפים כפית מהמלית.
קולים עד לבישול, כ -2 דקות. טועמים לתיבול ומתאימים תיבול בתערובת המלית, במידת הצורך.
הניחו את חזה ההודו על קרש החיתוך כשצד העור כלפי מטה. משטחים בידיים, מתבלים במלח ופלפל ומזלפים שמן זית להרטיב.
מורחים את המילוי על גבי ומגלגלים את תרנגול ההודו סביב המילוי. לעטוף מטבח חוט סביב שד ולקשור בחוזקה.
מניחים הודו בתבנית צלייה, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. צולים עד הטמפרטורה הפנימית של חזה הודו הוא 165 מעלות צלזיוס, על 1 שעה או 12 עד 15 דקות לכל קילו.
תן לנוח 10 דקות, ואז לחתוך את חוט המטבח. פורסים את ההודו ומסדרים בצורה דקורטיבית על מגש הגשה.
יוצקים מיצי מחבת על הפרוסות ומגישים.