חזה הודו ממולא חמוציות
חזה הודו ממולא חמוציות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 39 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 558 קלוריות. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 10 . מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-461 אמרו שזה היה במקום. אם יש לכם פקאן, שמן זית, תערובת מלית לחם מתובל עשב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות מתכונים דומים: חזה עוף ממולא עם קינואה חמוציות, בודן בלאן-חזה הודו ממולא עם ערמונים, ו חזה הודו ממולא עם דלעת סקווש ותאנים.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). הכן תערובת מלית על פי הוראות החבילה. להפריש להתקרר.
עם סכין חדה, חזה פרפר פתוח לשכב שטוח.
מניחים כל שד בין שני גיליונות של נייר שעווה, ו שטוח עם פטיש.
מורחים את המילוי מוכן בתוך 1/4 אינץ ' של קצה כל שד.
מפזרים לכל אחד פקאנים קצוצים ואוכמניות מיובשות, שומרים חלק מהאוכמניות לקישוט.
להפשיל בחוזקה בסגנון ג ' לירול, החל בקצה הארוך. טאק בקצוות, ולקשור בסעיפים עם מחרוזת, על 4 סעיפים סביב האמצע ואחד פועל אורך הגליל כדי לאבטח את הקצוות.
מחממים שמן זית במחבת ברזל יצוק גדולה מעל חום בינוני גבוה. בזהירות לחמניות חומות מכל הצדדים.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה, או עד הטמפרטורה הפנימית היא ב 170 מעלות F (78 מעלות C) כאשר נלקח עם מדחום בשר. אל תתנו אלה להתייבש יתר על המידה.
אפשר לחמניות להגדיר במשך 15 דקות לפני הסרת מחרוזת, חיתוך לתוך 1/2 ל 3/4 עיגולים אינץ'. השאירו גליל אחד שלם, וחתכו את השני להצגה. המילוי יהיה ספירלה לתוך בשר. נוכח על המגש היפה ביותר שלך על מיטה של חסה מתולתלת, ומקשט על ידי התזת חצאי פקאן 1/2 כוס הנותרים ואת חמוציות מיובשות שמורות.