חזה הודו עטוף בבייקון עם מול אגוזי לוז
חזה הודו עטוף בבייקון עם מול אגוזי לוז עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 56 גרם של שומן, וסך הכל 710 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שיני שום, חצאי חזה הודו, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. נסו שום הרב בייקון עטוף חזה הודו, חזה הודו עטוף בבייקון עם מילוי לחם תירס, ו חזה הודו עטוף בבייקון עם סיידר רוטב (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 9 מרכיבים במעבד; תערובת עד המרינדה היא כמעט חלקה. לשפשף מרינדה בכל רחבי חצאי חזה הודו.
מניחים טורקיה ב 13x9x2 אינץ ' זכוכית אפייה צלחת; יוצקים המרינדה הנותרים מעל. כיסוי וצינה לילה.
הסר טורקיה מן המרינדה, המאפשר כמה מרינדה להיאחז טורקיה.
מפזרים הודו עם מלח ופלפל.
מניחים 1 פאונד בייקון פרוסות זה לצד זה על משטח העבודה, חופפים מעט.
מקום 1 חצי חזה הודו, מעוגל בצד למטה, על גבי בייקון. לעטוף בייקון סביב חזה הודו, מותח פרוסות מעט כדי לכסות את טורקיה. מאובטח עם קיסמים להחזיק בייקון במקום, ואז לקשור עם חוט מטבח כדי לאבטח בייקון.
הסר קיסמים. חזור עם חצי חזה הודו השני ובייקון שנותר.
מניחים חזה הודו על תבנית אפייה גדולה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים.)
מניחים תרנגול הודו בתנור וצולים 25 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-325 ° F וצלה עד למדחום הנקרא מיידית שהוכנס לחלק העבה ביותר של רשם טורקיה ב-155°F, כ-35 דקות.
הסר מהתנור; תן לטורקיה לנוח 15 דקות (טמפרטורה פנימית תגיע 72°).
חותכים חזה הודו לרוחב לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'. מצקת כמות נדיבה של שומה אגוזי לוז על מגש גדול. סדר פרוסות טורקיה על גבי שומה; מפזרים פטרוזיליה ומגישים.
* צ 'יפוטלה צ' ילי מיובש, מעושן jalapeños — משומר ברוטב עגבניות מתובל, לפעמים נקרא adobo, נמכרים בכמה סופרמרקטים, חנויות מזון מיוחדות, ושווקים לטיניים.