חזה הודו צלוי עם זיגוג חמוציות מתובל
לכי לחנות ותרימי חזה הודו על העצם, שמן צמחי, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: חזה הודו קלוי עם זיגוג הויסין & קונפי של הרגל, חזה הודו צלוי בעשן עם רימון-זיגוג טימין, ו לימון ברן-ג'ינג'ר קלוי חזה הודו עם זיגוג נמל אגס.
הוראות
בסיר בינוני מחממים את סירופ המייפל.
מוסיפים את השום ומבשלים על אש מתונה במשך 3 דקות.
מוסיפים את הקינמון ואת קאיין ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את החמוציות ומבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ התפוזים ומבשלים במשך 5 דקות יותר.
מעבירים את התערובת החמה לבלנדר ומחית. להעביר את מחית דרך מסננת גסה לקערה ומתבלים במלח ופלפל.
תן מחית הריר להתקרר לחלוטין.
שחרר את עור חזה ההודו. מקפלים את קצות הכנפיים מתחת לשד כדי לייצב אותו. שים חצי מחית חמוציות מתובלת בשקית ניילון גדולה שלא ניתן לאטום ולסגור.
חותכים את הפינה של התיק צינור מחית חמוציות מתחת לעור השד טורקיה; לחץ על העור בכל רחבי כדי להפיץ באופן שווה את מחית.
שים את חזה ההודו על צלחת, לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר בין לילה. להביא לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
לשפשף שמן צמחי על השד ואת העונה עם מלח ופלפל. העמד את השד במחבת צלייה גדולה. פזר את פרוסות הבצל במחבת, יוצקים 2 כוסות של המניה טורקיה וצולים במשך 30 דקות. הורידו את התנור ל-325 והוסיפו למחבת את 4 הכוסות הנותרות. מכסים את השד בנייר כסף וצלוי במשך 1 1/2 שעות יותר.
הסר את טורקיה מהתנור ולהשליך את נייר הכסף. הגדל את טמפרטורת התנור ל-35
צחצח את השד עם 1/4 כוס של מחית החמוציות הנותרת וצלה במשך 20 דקות, או עד מזוגג.
מברשת עוד 1/4 כוס של מחית חמוציות על השד וצלי במשך 15 דקות יותר, או עד טורקיה הוא מזוגג עמוק ארגמן חום מדחום מיד לקרוא מוכנס בחלק העבה ביותר של אוגרי הבשר 14
להעביר את השד טורקיה ללוח גילוף ולתת לנוח לפחות 15 דקות.
מסננים את המיצים מהמחבת הצלייה דרך מסננת גסה להגדיר מעל קערה; לחץ על הבצל כדי לחלץ נוזל ככל האפשר. הגדר מסננת בסדר על סיר בינוני ויוצקים את הפנג ' וקים. דלג על השומן. מרתיחים את המיצים עד מופחת 3 1/2 כוסות, על 15 דקות. מערבבים את הנותרים 1/2 כוס מחית חמוציות ועונה עם מלח ופלפל.
יוצקים jus חמוציות זה לתוך סירת רוטב מחוממת.
חותכים משני הצדדים של עצם השד ולהסיר כל שד טורקיה חצי חתיכה 1. פרוס עבה את חצאי חצאי השד ולסדר על מגש. תעביר את כוס החמוציות ליד השולחן.
הפוך קדימה: מחית חמוציות יכול להיות בקירור עד 3 ימים.
הערות: מנה אחת עם העור: קלוריות 510 קק "ל, שומן סה" כ 1 gm, שומן רווי 2 gm