. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לך חצאי חזה עוף, גבינת צ'דר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: חזה עוף ממולא בפרמזן, אספרגוס-חזה עוף ממולא, ו אספרגוס ומוצרלה ממולאים חזה עוף.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים את חזה העוף בין שני יריעות של פלסטיק כבד (שקיות מקפיא resealable לעבוד היטב) על משטח מוצק, ברמה. בחוזקה לדפוק את העוף עם הצד החלק של פטיש בשר לעובי של 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
מחממים את שמן הזית במחבת מעל חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את האספרגוס, אבקת שום, מלח ופלפל שחור רק עד האספרגוס הוא ירוק בהיר ומתחיל להיות רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
הסר מהחום.
5
מניחים כל חזה עוף על משטח עבודה, ומניחים פרוסת בשר חזיר על השד השטוח.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
6
מניחים 1/4 של תערובת אספרגוס מעל החזיר, העליון עם 1/4 של גבינת צ ' דר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ'דר חדה קראפט®
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
(בחרו טעם: שוויצרי מקורי, פלפל ג'לפנו, שום ועשבי תיבול, או פרמזן פלפל)
7
מגלגלים את חזה העוף סביב המילוי ומאובטחים עם קיסמים או עניבה עם חוט מטבח כותנה; מניחים את השדיים הממולאים לתבנית אפייה 9x13 אינץ', צדי התפר למטה. למעלה כל שד עם כ 1/2 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
טעם חמאה צלול
8
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוף כבר לא ורוד ומיצים לרוץ ברור, 30 עד 40 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז שד ממולא צריך לקרוא 160 מעלות F (70 מעלות C). למרוח את חזה העוף הממולא מדי פעם עם מיצי מחבת בזמן האפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
בעוד עוף הוא אפייה, להביא מרק עוף 1 כף חמאה לרתיחה בסיר. מערבבים אורז ועגבניות, מפחיתים את החום לרתיחה, מכסים ומבשלים את האורז עד למכרז והמרק נספג, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
הסר מהחום, ולתת אורז לעמוד מכוסה במשך כ 5 דקות; מערבבים בגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)