חזה עוף מתובל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חזה עוף מתובל ברבר. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם כוסברה טחון, זנגביל, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב גרידת לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות מרמלדה כתומות עם זיגוג גרידת תפוז כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: חזה עוף טנדורי מתובל, חזה עוף מתובל, ו חזה עוף בגריל מתובל מרוקאי.
הוראות
במעבד מזון, לשלב את כל החומרים למעט פלחי עוף ולימון ולעבד למשחה.
מורחים את הדבק על כל העוף ומקררים לפחות 1 שעה או עד 4 שעות.
תדליק גריל פחם. כאשר הגחלים חמים, להעביר אותם לצד אחד של הגריל כדי ליצור אזור חום גבוה. שמן את הסורג ומניח את העוף על זה, צד העור למעלה, מול הגחלים. לכסות ולצלות את העוף עד השחמה ורק מבושל דרך, כ -30 דקות. הפוך את השדיים מעל הגריל על חום גבוה עד העור הוא פריך וחרוך קלות, על 2 דקות יותר.
תן השדיים לנוח במשך 5 דקות, ולאחר מכן לשרת עם טריזי לימון.