חזה עוף צלוי בתנור עם טפנד סצומה
המתכון חזה עוף צלוי בתנור עם טפנד Satsuma יכול להתבצע בעוד כ-45 דקות. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה כ 49 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 346 קלוריות. אם יש לך שמן זית, קליפת תפוז satsuman, צלפים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קליפת התפוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אוכמניות-Parfaits כתום כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. וזה די טוב. מתכונים דומים: חזה עוף צלוי בתנור עם ארטישוק ופירורי לחם קלויים, חזה עוף ים תיכוני עם טפנד אבוקדו, ו חזה עוף מטוגן בפשתן בתנור.
הוראות
מניחים מיץ בסיר קטן. להביא רתיחה מעל חום בינוני; לבשל עד מופחת 1/4 כוס (כ 3 דקות).
מניחים מיץ, זיתים, ואת 4 החומרים הבאים (באמצעות אנשובי) במעבד מזון.
הוסף 1 כף שמן; תהליך עד מעורבב היטב.
מפזרים עוף באופן שווה עם מלח ופלפל.
מחממים 1 1/2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
הוסף 3 חצאים השד למחבת, הצדדים בשר למטה; לבשל 5 דקות או עד השחמה קלה.
מניחים עוף על מחבת ג ' לי רול. חזור על ההליך עם הנותרים 1 1/2 כפיות שמן הנותרים 3 חצאי השד.
אופים ב 425 במשך 15 דקות או עד העוף נעשה.
מקשטים עם פלחי תפוז ופטרוזיליה, אם תרצה בכך.
הערה יין: אם לא ניסית את הענבים הלבנים viognier, עכשיו זה הזמן. הטעם הבהיר, אקזוטי כתום בצלחת זו משופרת על ידי סגולות citrusy של viognier ואיכויות אקזוטיות. מצוין, תוסס אחד הוא Viognier של Yalumba 2007 מעמק עדן, אוסטרליה ($12). קארן מקניל