חזיר Milanese עם סלט סתיו חם
חזיר Milanese עם סלט סתיו חם דורש סביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 893 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 37 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח כשר, חומץ יין, פקורינו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 80%. נסו סלט תרד חם עם בשר חזיר Milanese, סלט סתיו חם, ו סלט סתיו עם ויניגרט שרימפס אורגון חם (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 180 מעלות F או הנמוך ביותר זה ילך.
הגדר הליך הלחם סטנדרטי על ידי הצבת קמח, ביצה, panko מעורבב עם מיכלים שטוח מגורר פקורינו נפרדים רחב. לתבל את החזיר בנדיבות עם מלח משני הצדדים. באמצעות 1 יד לחומרים רטובים, ומצד שני לחומרים יבשים מעיל הבשר בקמח, ואז בביצים, ולאחר מכן בפירורי הלחם, לחיצה על panko על החזיר לדבוק. להפריש עד מוכן לבשל.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, להוסיף שמן זית עד שהוא על 1/2 אינץ ' עמוק. בדוק את הטמפרטורה של השמן על ידי טבילה קצה חזיר לתוך השמן, אם זה לא לרחוש בועה לעצור ולחכות! תבדוק את זה שוב בעוד דקה. אם השמן מעשן זה חם מדי. כאשר השמן הוא בטמפרטורה הנכונה בעדינות להוסיף את החזיר. אל תצטופפו במחבת או שאתה תהיה בסופו של דבר עם בשר חזיר שמנוני; ייתכן שיהיה צורך לעבוד בקבוצות. כאשר החזיר הוא חום זהוב להפליא מבושל דרך, להסיר אותם מן המחבת כתם על מגבות נייר.
שים אותם על תבנית אפייה, מפזרים מלח ומכניסים אותם לתנור חם.
במחבת גדולה נוספת מעל חום בינוני-גבוה, יוצקים שכבה דקה של שמן זית.
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח ומבשלים אותם במשך 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ומבשלים עד שהם רכים ונבלים, בערך 3 עד 4 דקות. אם המחבת נראית יבשה להוסיף עוד כמה טיפות של שמן זית. לזרוק את התפוחים ולהסיר את המחבת מהחום.
מוסיפים את escarole ו radicchio ולזרוק עם חומץ ועוד שמן זית ומלח, במידת הצורך.
סדר חתיכת חזיר במרכז כל צלחת העליון עם סלט.
מפזרים את פקורינו המגולח ואת זרעי דלעת. אתה שולט!