חזיר ותפוחי אדמה או גרטן
המתכון "חזיר ותפוחי אדמה או גרטן" מוכן בכ-50 דקות . מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -36 גרם חלבון , 60 גרם שומן , וסך הכל 904 קלוריות . מתכון זה מספיק ל-2 מנות. תמורת 2.65 דולר למנה , מתכון זה מכסה 36% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם גבינת צ'דר, תפוחי אדמה, פלפל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש מעריץ אחד. רק מעט אנשים באמת אהבו את התוספת הזו. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון סופגני מוצק של 70% . אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: מקרוני עם חזיר ושרימפס או גרטן , תפוחי אדמה עם שמיר והווארטי או גרטן , ותפוחי אדמה עם כרוב כבוש וחזיר מעושן פריך .
הוראות
בתבנית אפייה משומנת בנפח 1 ליטר, ערבבו את תפוחי האדמה, החזיר והבצל; הניחו בצד.
בסיר, ממיסים חמאה על אש בינונית; מוסיפים קמח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שהתערובת מסמיכה ומבעבעת.
מוסיפים גבינה, מלח ופלפל; מערבבים עד שהגבינה נמסה.
יוצקים מעל תערובת תפוחי האדמה ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת אחידה.
אופים, ללא מכסה, בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 35-40 דקות או עד לקבלת בועות.