חזיר מזוגג בדבש על ביסקוויטים בטטה עם טפטוף אוכמניות-בלסמי
חזיר מזוגג דבש על ביסקוויטים בטטה עם טפטוף בלקברי-בלסמי עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-14 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 10 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 381 קלוריות. אם יש לכם בטטה, אגוז מוסקט, גרגירי פלפל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 38%. הציון הזה די גרוע. נסו פסטה בטטה מזוגגת בלסמית, עוגיות בטטה עם חמאת דבש, ו עוגיות חמאה בטטה-דבש (מתכונים דומים).
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 2 1/4-אינץ עגול ביסקוויט קאטר
עבור הביסקוויטים: מחממים את התנור ל 425 מעלות פ. לתקוע את הבטטות עם שיני המזלג ואופים עד שהם רכים, בערך 1 שעה.
תן לתפוחי האדמה להתקרר, ואז לקלף אותם, להשליך את הקליפות.
במעבד מזון מחית את תפוחי האדמה עם חלב החמאה ואגוז המוסקט לתערובת אחידה.
מקציפים יחד את הקמח, הסוכר, הסודה לשתיה והמלח. בעזרת קצות האצבעות או חותך בצק חותכים פנימה את החמאה הקרה עד שנוצרים נתחים בגודל אפונה. מקפלים פנימה את מחית הבטטה עד לשילוב פשוט, נזהרים לא לעבוד יתר על המידה.
אבק משטח עבודה במעט קמח והפך את בצק הביסקוויטים על השיש. יוצרים את הבצק לדיסק בעובי 3/4 אינץ'. בעזרת חותך ביסקוויטים עגול בגודל 2 1/4 אינץ', גזרו 14 ביסקוויטים, התחילו בצד החיצוני של הדיסק ועבדו בדרך פנימה. יתכן שתצטרך לעצב מחדש את פיסות הבצק האחרונות לדיסק כדי לקבל את כל 14 הסיבובים.
משמנים מחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' בשמן הצמחי ומניחים את הביסקוויטים במחבת, עובדים מהמרכז החוצה. הביסקוויטים צריכים להיות בכושר הדוק ושוכנים זה בזה.
מברישים את צמרות הביסקוויטים בחמאה המומסת ואופים עד להזהבה, 15 עד 18 דקות.
לבניית הכריך: פצלו את הביסקוויטים החמים, הניחו חלק מהחזיר הקרוע על החצי התחתון, טפטפו את הבלסמי האוכמניות
מטפטפים מעל החזיר ואז עורמים מעט ארוגולה מעל לנגיסה מפולפלת.
שלב את השימורים, הבזיליקום, החומץ, החרדל, גרגרי הפלפל והצ ' ילה בסיר בינוני על הכיריים. הגדר על חום בינוני. מבשלים את הרוטב עד שהוא מסמיך, 7 עד 10 דקות. מסננים את ההפחתה דרך מסננת דקה. דק עם מים אם צורך.