חזיר מחבת, כרוב ותפוחי אדמה
המתכון ניתן להכין חזיר מחבת, כרוב ותפוחי אדמה בערך 1 שעה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 19 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 403 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, מלח תיבול, מרגרינה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מכלמתכונים יש 295 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, וכל 30 דיאטה. עם כפית ציון 99%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: כרוב מחבת ונקניק, מחבת תפוחי אדמה עם כרוב וגזר, ו שאריות מרק עצמות חזיר עם תפוחי אדמה וכרוב.
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית מטגנים בצל במרגרינה. כאשר מכרז להוסיף כרוב ומערבבים.
יוצקים מים מעל, מכסים ומבשלים בעדינות על בינוני נמוך במשך עשר דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה ומערבבים. מכסים שוב ומניחים להתבשל עוד עשר דקות.
ייתכן שיהיה צורך במים נוספים.
מפזרים מלח מתובל ופפריקה מעל כרוב ותפוחי אדמה. מניחים להתבשל מכוסה למשך 5 עד 10 דקות נוספות עד שהכרוב רך ותפוחי האדמה כמעט מבושלים.
מערבבים חזיר פנימה ומסיימים את הבישול עד שהחזיר חם ותפוחי האדמה מוכנים.