קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות87
מגזין

חזיר מצופה חרדל עם סלט פארו וגזר

חזיר מצופה חרדל עם סלט פארו וגזר
חזיר מצופה חרדל עם פארו וסלט גזר הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 23 גרם של שומן, וסך הכל 583 קלוריות. אם יש לכם חומץ תפוחים תפוחים, זרעי קימל, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. נסו צלעות חזיר מצופות חרדל עם אספרגוס-סלט תפוחי אדמה, סינטה מצופה פלפל עם סלט תרד פארו חם, ו סלט רימון גזר פארו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים חזיר על מתלה תיל להגדיר בתוך תבנית אפייה גדולה rimmed; העונה בכל רחבי עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
2
להקציף חרדל, אבקת חרדל, ו 1/4 כוס שמן בקערה קטנה כדי להתמזג. לשפשף על חזיר ולתת לשבת בטמפרטורת החדר 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת חרדלאבקת חרדל
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
מחממים תנור ל 218°. חזיר צלוי עד תחילת חום, 25-30 דקות. הפחת את החום ל-350 ° F וצלה עד שמדחום מוכנס בחלק העבה ביותר רושם145, 25-35 דקות יותר, תלוי בעובי הצלי.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בינתיים, לבשל farro בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד במכרז, 30-35 דקות; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
להקציף חומץ, זרעי קימל, דבש, ונשאר 1/4 כוס שמן בקערה בינונית; להניח ויניגרט בצד.
מרכיבים שתצטרך
זרעי קימלזרעי קימל
ויניגרטויניגרט
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
חום 2 כפות ויניגרט במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים פארו וגזר ומבשלים, משליכים לעתים קרובות, עד הגזר לרכך פארו הוא התחמם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פארו.פארו.
8
הסר מהחום ולהעביר לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
9
מוסיפים בצל, פטרוזיליה, וחצי מהויניגרט שנותר; מתבלים במלח ופלפל וזורקים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ויניגרטויניגרט
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
פרוסת חזיר.
מרכיבים שתצטרך
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
11
מגישים עם סלט פארו. לעבור ויניגרט שנותר לצד.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
פארו.פארו.
12
לעשות קדימה: פארו יכול להיות מבושל 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
פארו.פארו.
13
בואו מגניב, לכסות, ולהירגע. מחממים לפני השימוש.