תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל חזיר מצופה פקאן עם אפרסקים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 129 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. מתאים ל-15 מנות. אם יש לך אפרסק בסירופ, שמן זית, פילה חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: פקאן מצופה הליבוט, פקאן מצופה הליבוט, ו פטל בלסמי ופקאן מצופה מדף של כבש.
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקום טרגון, סוכר חום, דבש ושום במיכל מעבד מזון; כיסוי. תהליך עד תערובת יוצרת להדביק עבה.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודה
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
צרור תרד טרי (בערך
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
הוסף 1 כפית. של השמן; כיסוי. תהליך עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
מערבבים הנותרים 1 כפית. שמן אם יש צורך להפיץ עקביות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
5
מפזרים מלח ופלפל על חזיר. לשפשף תערובת טרגון על חזיר; רול פקאן כדי פרווה שווה כל הצדדים.