חזיר עם רוטב שזיפים
מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך דבש, קמח מיידי, צלעות חזיר עבות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו צלי חזיר ברוטב שזיפים, בשר חזיר עם רוטב שזיפים, ו בשר חזיר עם רוטב שזיפים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף 1 כף יין, זנגביל ו 2 כפות מי קרח בקערה גדולה.
מוסיפים את החזיר, פונים למעיל; מקררים בזמן שאתה מכין את הרוטב.
הסר את ההתלהבות מהכתום ברצועות רחבות באמצעות מקלף ירקות.
שים את ההתלהבות במחבת ולסחוט את המיץ.
לטאטא את החומץ, הדבש ואת הנותרים 3/4 כוס בתוספת 3 כפות יין.
מוסיפים את המטבעה ומבשלים על חום בינוני גבוה עד סירופי, 10 עד 15 דקות.
מוסיפים את השזיפים ומבשלים עד רך מעט, על 4 דקות.
הסר מהחום וזרוק את המטבעה. מערבולת בחמאה, אם תרצה, ומתבלים במלח.
חום 1/4 אינץ ' שמן בוטנים במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים את החזיר עד לזהב ופריך, 4 עד 5 דקות לכל צד.
להעביר צלחת נייר towellined לנקז. מתבלים במלח ומגישים עם רוטב השזיף.