קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

חזיר צלוי

חזיר צלוי
הוג'ט צלוי נטול גלוטן,, חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 757 קלוריות, 137 גר' של חלבון, ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש כתף הוג'ט, שמן זית, אנשובי, שיני שום. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו-15 דקות. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: הודו צלוי עם פקאן, נקניק וערמונים מלית & שאלוט צלוי, בשר חזיר צלוי בתנור פשוט, ו צלי תפוחי אדמה, איך לעשות צלי תפוחי אדמה / aloo צלי.

הוראות

1
תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לשקול את הבשר (אם אתה לא יודע את המשקל כבר) ולחשב את זמן הבישול: 15 דקות לכל 450 גרם נדיר, 20 דקות עבור בינוני ו 25 דקות עבור עשוי היטב.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
3
מניחים את הבשר במגש קלייה, לשפשף בכל רחבי עם השמן מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל. השתמש בקצה של סכין חדה כדי לעשות חתכים בכל רחבי המפרק, ואז בכל אחד להוסיף ענפים של רוזמרין עם רסיס של שום וחתיכה של אנשובי, אם שימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צווארי עוףצווארי עוף
אנשוביאנשובי
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
שים את הבשר בתנור במשך 10 דקות, ואז להנמיך 180c/160c מאוורר / גז
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
עכשיו לצלות עבור הזמן המחושב שלך, צולה את הבשר מדי פעם עם כל מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הסר מהתנור והשאר את המפרק לפחות 15 דקות לפני גילוף.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן