חטיפי דלעת חלבית עשויים להיות רק ההר ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 2 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 191 קלוריות. מתאים ל-30 מנות. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. אם יש לכם ציפורן טחונה, קינמון טחון, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הוא הביא לך על ידי טעם של בית. עם כפית ציון 17%, המנה הזו לא כל כך אדירה. נסו חטיפי חמוציות דלעת חלבית, מייפל חלבית דלעת ברים, ו חטיפי דלעת חלבית גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את שבעת המרכיבים הראשונים. בקערה אחרת שלבו את הביצים, הדלעת והשמן; מערבבים לחומרים יבשים.
מרכיבים שתצטרך
(טעם מקורי)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מורחים לתוך 15-ב משומן. איקס 10-אין. איקס 1-אין. תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 18-22 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
לקבלת זיגוג, בקערה גדולה, להכות את החמאה, גבינת שמנת וניל עד חלקה. מוסיפים בהדרגה סוכר קונדיטורים; מערבבים היטב.