קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגות המזון של השטן עם מילוי מרשמלו

עוגות המזון של השטן עם מילוי מרשמלו
עוגות המזון של השטן עם מילוי מרשמלו יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לך קרם מרשמלו, מלח, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת השטן עם ציפוי מרשמלו, עוגת השטן עם חמאת בוטנים מילוי, ו עוגת מזון השטן עם מילוי קרם מוקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח חמאה וסוכר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת ומגרדים את הצדדים של קערה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה אחרת, מערבבים קמח, קקאו, אבקת אפייה ומלח. מערבבים במחצית תערובת הקמח לתוך תערובת חמאה. מערבבים בחלב רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסיםאפרסקים טריים או קפואים פרוסים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מוסיפים את תערובת הקמח הנותרים ומערבבים רק עד incorporated. הבלילה כפית באותה מידה לתוך 16 כוסות מאפין (קיבולת 1/3 כוס; כוסות צריך להיות כמעט מלא) מצופה כוסות נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
גבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופניםגבינת מנצ'גו מגוררת, כמה חופנים
5
אופים בתנור רגיל או הסעה 350 עד צמרות האביב בחזרה כאשר נלחץ קלות במרכז או שיפוד עץ מוכנס למרכז יוצא נקי, כ 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
6
בואו להתקרר על מדפים במשך 5 דקות; להסיר cupcakes ממחבתות ולהגדיר על מדפים להתקרר לחלוטין, לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
7
עם סכין קטנה, חדה, לחתוך גליל על רוחב 3/4 אינץ ' ו 1 אינץ עמוק ממרכז החלק העליון של כל קאפקייק. לקצץ ולהשליך על 1/2 אינץ ' מתחתית כל גליל. עם סכין, חלול חלל קטן בתוך כל עוגה.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
כפית קרם מרשמלו לתוך שקית מאפה מצויד בקצה רגיל 1/2 אינץ'. טוויסט סוף התיק בחוזקה כדי לאבטח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנותחטיפי שוקולד חלב כל אחד), שבורים לחתיכות קטנות
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
9
מקום עצה בחלל של קאפקייק אחד; ללא קצה נע, לסחוט מילוי לתוך חלל, כדי 1/4 אינץ ' מלמעלה. חזור על מילוי קאפקייקס הנותרים. הכנס צילינדרים עוגה לחורים.
מרכיבים שתצטרך
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
10
כפית גבינת שמנת שוקולד מזוגגת לתוך שקית מאפה אחרת, מצויד עם קצה כוכב 3/4 אינץ', צינור על גבי צמרות של קאפקייקס, או להפיץ על עוגות עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנתציפוי גבינת שמנת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
שוש מחרוזת נעלייםשוש מחרוזת נעליים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך