חמאת בוטנים ריבה ברים הוא צמחוני תבלין. מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 734 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם ביצים, מיץ לימון מ 1 לימון, ריבת ענביםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו חטיפי חמאת בוטנים וריבה, חטיפי חמאת בוטנים וריבה, ו חטיפי חמאת בוטנים וריבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הג ' לי: לסחוט בעדינות את הענבים מעורם, הצבת הענבים לתוך סיר גדול או סיר גדול תחתית.
מרכיבים שתצטרך
ענבים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מניחים עורות לתוך בלנדר עם חצי הסוכר להתמזג בערך, ולאחר מכן להוסיף לסיר יחד עם שאר הסוכר ומיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מניחים על חום בינוני ומרתיחים בעדינות במשך כעשר דקות כדי להמיס סוכר ולרכך ענבים, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים
ליקוריץ צהוב וירוק
4
לגרד לתוך בלנדר להתמזג ביסודיות, ואז כוח בחזרה לתוך סיר דרך מסננת משובחת.
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מניחים צלחת לבנה קטנה במקפיא. חזור תערובת לרתיחה ומבשל, ערבוב כל הזמן, עד עבה, 10 עד 15 דקות. מבחן עבור doneness על ידי הטלת קצת ריבה על צלחת קפואה הקפאה במשך דקה אחת, ואז לחטט. אם נוזל, להמשיך לבשל, בדיקה כל 2 דקות בערך עד סט. מיד להסיר מן הסיר לגרד לתוך קערת ערבוב בינונית, ואז להירגע על אמבט קרח או במקרר. לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות לאחר הצטננות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ריבה
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים תנור ל 350 ° F. אם אתה רוצה ברים עבים, חמאה וקמח צלחת אפייה 8-by 8-inch; עבור ברים דקים, מהירים יותר, חמאה 9-by 13-inch תבנית אפייה. סדינים אפייה קו עם נייר קלף, עוזב בליטה בשני הקצוות. שים את המחבת מוכנה בצד.
בקערה בינונית, לטאטא חמאה עם סוכרים עד בשילוב מלא.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
להקציף ביצים, ואחריו וניל וחמאת בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
(כגון Crunch Bar)
דבש הדרים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מערבבים קמח, אבקת אפייה ובוטנים בקערה בינונית ומקציפים לשלב. מקפלים מרכיבים יבשים לבלילה, ואז להפיץ באופן שווה למחבת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
עבור דפוס שברון אפילו, לשים ג ' לי לתוך שקית צנרת או שקית פלסטיק לחתוך את קצה, ואז צינור כמה קווים דקים קרובים למדי על פני השטח של הבלילה. גרור סכין קיצוץ מעבר לקווים, לסירוגין כיוונים. עבור מערבולות אקראיות, כתמים כפית של ג ' לי באופן שווה על פני השטח של הבלילה מערבולת עם סכין קיצוץ.
מרכיבים שתצטרך
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
עבור מחבת רדודה, אופים 20-30 דקות, פונה פעם אחת באמצע האפייה. למחבת הקטנה והעמוקה יותר, תצטרכו לאפות לפחות שעה, כל 20 דקות. ברים אפויים לחלוטין כאשר שיפוד או סכין חיתוך מוכנס במרכז יוצא עם רק כמה פירורים, אשר לא צריך להיות רטוב אבל עדיין יהיה דביק. אפשר להתקרר לחלוטין לפני הסרת. להסרה מהירה יותר וחיתוך מסודר יותר, מניחים במקרר לצנן לפחות 2 שעות או לילה. כדי לחתוך ברים רדודים, להרים מתוך מחבת על ידי קלף מעל ולמקם על קרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
חתוך עם סכין שף נקייה. עבור ברים עבים יותר, הפוך על קרש חיתוך, ולאחר מכן הפוך וחתוך עם סכין שף נקי.