לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חלצי חזיר צלויים בתנור עם רוטב קנטרלה-חרדל. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא פגע במקום. לכו לחנות ואספו מיץ תפוזים, חומץ יין אדום, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזיר שפשף חרדל עם רוטב אוכמניות-חרדל וצ'יפס מתובל בתנור, חזיר חזיר עם רוטב חרדל ודלעת מוקפצת, ו חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קמברלנד.
הוראות
1
הקציפו את הטימין, הרוזמרין, השום, החרדל והשמן הצמחי עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
צווארי עוף
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
משפשפים את החזיר בנדיבות בתערובת עשבי החרדל, ואז מניחים את צד השומן כלפי מעלה על מתלה המונח בתוך תבנית צלייה עם תחתית כבדה. צולים עד שהחזיר מקורמל ומדחום המוחדר למרכז רושם 145 מעלות פרנהייט, 55 עד 60 דקות.