קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות6
ציון בריאות48
מגזין

חלצי חזיר צלויים בתנור עם רוטב קנטרלה-חרדל

חלצי חזיר צלויים בתנור עם רוטב קנטרלה-חרדל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו חלצי חזיר צלויים בתנור עם רוטב קנטרלה-חרדל. מנה אחת מכילה 705 קלוריות, 60 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שהוא פגע במקום. לכו לחנות ואספו מיץ תפוזים, חומץ יין אדום, חרדל דיז'ון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מעולה של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזיר שפשף חרדל עם רוטב אוכמניות-חרדל וצ'יפס מתובל בתנור, חזיר חזיר עם רוטב חרדל ודלעת מוקפצת, ו חזיר שומר חרדל עם רוטב מחבת קמברלנד.

הוראות

1
הקציפו את הטימין, הרוזמרין, השום, החרדל והשמן הצמחי עד לתחליב. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
צווארי עוףצווארי עוף
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
משפשפים את החזיר בנדיבות בתערובת עשבי החרדל, ואז מניחים את צד השומן כלפי מעלה על מתלה המונח בתוך תבנית צלייה עם תחתית כבדה. צולים עד שהחזיר מקורמל ומדחום המוחדר למרכז רושם 145 מעלות פרנהייט, 55 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
מעבירים לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
יוצקים את כל הטפטופים מלבד 2 כפות מהתבנית הצלייה, ואז מחממים על הכיריים על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
2
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד לקרמל, 6 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
מוסיפים את השאלוט ומבשלים עד שקיפות, כ -2 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
4
מסירים את התבנית מהאש ומוסיפים את הקוניאק, ואז מחזירים לאש ומגרדים את כל החלקים השחומים מתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מבשלים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מקציפים את הציר, החרדל והטימין. מביאים לרתיחה ומבשלים עד לצמצום בחצי, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוסיפים את השמנת והחמאה ומרתיחים בעדינות עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
מוסיפים את הפטרוזיליה והמלח והפלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8
פורסים את החזיר ל -12 חתיכות ומזלפים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1
לטאטא את החלמונים, מיץ לימון ו1 כפית מלח בקערה עד קצף. מזלפים לאט את השמן הצמחי, תוך הקצפה מתמדת עד לתחליב מוחלט.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מכינים את סלט תפוחי האדמה: מבשלים את הבייקון במחבת עד שהוא פריך.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר להתקררות ואז קוצצים לחתיכות קטנות.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
פורסים את תפוחי האדמה בעובי 1/4 אינץ'; מעבירים לסיר, מכסים במים ומתבלים קלות במלח. מביאים לרתיחה על אש בינונית ומבשלים עד שרק מזלג רך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מסננים היטב.
6
שלב את הבייקון, הצלפים, החומץ והעירית בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוטפרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מוסיפים 1/4 כוס מיונז (שומרים את השאר לשימוש אחר). מקפלים פנימה בעדינות את תפוחי האדמה החמים ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8
מבשלים את הבייקון בתנור הולנדי על אש בינונית עד שהוא פשוט פריך.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
9
מוסיפים את הבצל והשום ומזיעים עד שקיפות, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
10
מוסיפים את הכרוב ומערבבים לציפוי בשומן הבייקון הניתן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש1/2 כפית טימין טרי קצוץ או טימין מיובש
ל-1 אננסל-1 אננס
11
מוסיפים את החומץ, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם בשלושה רבעים והכרוב רך, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
12
מוסיפים את מיץ התפוזים ומבשלים עד לצמצום בחצי, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
13
מסירים את הכרוב מהאש ומקפלים פנימה את התפוח. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
ל-1 אננסל-1 אננס
לשימור,לשימור,
14
מגישים חם.

מרכיבים

2(חוֹרֶף)נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון, חתוך לקוביותבייקון, חתוך לקוביות1kgsבשר חזיר ללא עצמות צלויבשר חזיר ללא עצמות צלוי6ריבס, קצוץ טרי או קפואכרוב אדום מטוגן, להגשהכרוב אדום מטוגן, להגשה2(חוֹרֶף)צלפים, קצוץצלפים, קצוץ7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאונקיות (בערך פטריות קנטרלה, גבעולים גזומים, חצויים אם גדוליםאונקיות (בערך פטריות קנטרלה, גבעולים גזומים, חצויים אם גדולים3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוניאק או ברנדי אחרקוניאק או ברנדי אחר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם2largesחלמוניםחלמונים2(חוֹרֶף)עירית טרייה טחוןעירית טרייה טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פטרוזיליה טריה טחוןפטרוזיליה טריה טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוזמרין טחוןרוזמרין טחון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)טימין טרי טחוןטימין טרי טחון11 קילו קישואים,חתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון3ציפורןשום, פרוס דקשום, פרוס דק1תפוח סבתא סמית, ג'וליאןתפוח סבתא סמית, ג'וליאן2(חוֹרֶף)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל טחון טרימלח כשר ופלפל טחון טרי2(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ תפוזים טרימיץ תפוזים טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל טחון טריפלפל טחון טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואסלט תפוחי אדמה גרמני, להגשהסלט תפוחי אדמה גרמני, להגשה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תפוחי אדמה בליס אדוםתפוחי אדמה בליס אדום1בצל צהוב בינוני, קצוץכרוב אדום מגורר (1/2 ראש קטן)כרוב אדום מגורר (1/2 ראש קטן)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום ג'וליאן (בערך 1/2 בצל)בצל אדום ג'וליאן (בערך 1/2 בצל)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר2(חוֹרֶף)שאלוט טחוןשאלוט טחון71אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייקון סלאבבייקון סלאב1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2(חוֹרֶף)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2(חוֹרֶף)חרדל מלאחרדל מלא