וופל דלעת עם תפוחים וסירופ סיידר תפוחים עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. אם יש לך קינמון טחון, תפוחים וסירופ, אבקת אפייה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חמאה וופלים דלעת עם תפוחים וסירופ סיידר תפוחים, אפיפיות דלעת סיידר לילה W / חמאת פקאן קלויה, סירופ סיידר + תפוחים מתובלים, ו וופלים קינמון תפוחים עם סירופ סיידר (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכן תפוחים וסירופ: להמיס 6 כפות. חמאה ב 12-in. מחבת nonstick מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף דבש, 2 כפית. מיץ לימון, 1/4 כפית. קינמון ותפוחים. מבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שהתפוחים מזוגגים קלות ומתרככים מעט, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
יכול דיאט קרם סודה
לשימור,
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
3
בינתיים, בסיר בינוני, להקציף יחד 3/4 כפית. קינמון, סוכר, וקורנפלור.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
יכול דיאט קרם סודה
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מוסיפים סיידר תפוחים ו 5 כפית. מיץ לימון להקציף לשלב. מביאים לרתיחה על חום בינוני ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, 2 דקות.
מוסיפים תערובת חלמון ביצה לתערובת קמח, ערבוב לשלב. מקפלים בעדינות חלבונים רק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריות
לוראן מטבח מקצועי®
9
מחממים תנור ל 20
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מחממים מגהץ וופל ומעילים אותו עם תרסיס שמן בישול. מצקת 1 גביע הבלילה (או כמות בימוי על ידי יצרנית ופל ברזל) על ברזל חם, מתפשט עם מרית, ומבשלים עד להשחמה יפה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
מצקת
11
מעבירים וופל ישירות למתלה לתנור. חזור עם הבלילה שנותרה. בינתיים, לחמם תפוחים וסירופ.
מרכיבים שתצטרך
לשימור,
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
לשבור וופלים למקטעים, לחלק בין 8 צלחות, העליון עם תפוחים וסירופ.