קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות35
ציון בריאות1
מגזין

חמאת בוטנים חלפיניו פופרס

חמאת בוטנים חלפיניו פופרס
לכו לחנות ותביאו שמן בוטנים, קרוסה וצ'אטני של מייג' ור גריי, גבינת מונטריי ג'ק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 17%. מתכונים דומים: פופרס חלפיניו, פופרס חלפיניו, ו פופרס חלפיניו.

הוראות

1
מערבבים חלפיניו, גבינה, חמאת בוטנים, chutney ו Cajun תיבול בקערה בינונית עד מעורבב. צורה לכדורים עגולים 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תיבול Cajunתיבול Cajun
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
פלפל חלפיניופלפל חלפיניו
הצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסותהצעת הגשה: חסה ועגבניות פרוסות
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מניחים ביצה, קמח ופירורי לחם לשלוש קערות קטנות נפרדות. מעיל כל כדור בקמח, ואז ביצה ופירורי לחם. צ ' יל על תבנית אפייה 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
קערהקערה
3
מחממים שמן 2 אינץ ' ל 350 מעלות f בסיר 6 ליטר. מטגנים 1 1/2-2 דקות כל אחד או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
ניקוז על מגבת נייר. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מערבבים שמנת חמוצה ועירית.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
עיריתעירית
6
מגישים עם פופרס.

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

צ ' ילי ניתן לזווג עם קאווה, גרנאש, ושיראז. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. אתה יכול לנסות Juve Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
יובה Y מחנות Reserva de La Familia 40th Anniversary Cuvee Cava
זהב חיוור בצבע, זה קאווה יש ניחוחות של אפרסקים לבנים בשלים, בגט קלוי עם רמזים של לימון הדר ומשמשים. החיך עשיר ורחב עם טעמים של תפוח ירוק, תה ירוק יסמין ושקדים קלויים. זה קאווה טבע ברוט הוא מאוד תכליתי כי לא מינון הוסיף, ולכן החומציות והבועות לנקות את החיך לאחר כל ביס. מנות מומלצות: שרימפס שום, בס ים מיסו-במרינדה, טונה מצופה שומשום, עוף טיקה מסאלה וג ' אמון איבריקו.