חמאת בוטנים-עוגת בראוני
אם יש לך תערובת בראוני פאדג', נסטלה טול בית חמאת בוטנים & פירורי שוקולד חלב, ציפוי מוקצף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת בראוני חמאת בוטנים, עוגת בראוני חמאת בוטנים, ו עוגת גביע חמאת בוטנים.
הוראות
הכן ואופים בראוני לערבב על פי הוראות החבילה; מגניב.
מבשלים 2/3 כוס שמנת ו 1 2/3 כוסות מולים בסיר קטן על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מעורבב; להסיר מהחום, ומערבבים וניל. תרגע 30 דקות.
לנצח הנותרים 1 1/3 כוסות שמנת קצפת במהירות גבוהה עם מיקסר חשמלי עד פסגות רכות טופס. מערבבים שליש קצפת לתערובת שוקולד. מקפלים הנותרים קצפת.
שכבה של חצי בראוניז בתחתית צלחת של 3 1/2 ליטר או קערה; למעלה עם חצי תערובת שוקולד, חצי אוצרות חמאת בוטנים קצוצים, וחצי ציפוי מוקצף. חזור על הליך עם בראוניז שנותרו, תערובת שוקולד, אוצרות חמאת בוטנים קצוצים, ציפוי מוקצף.
מפזרים 1 2/3 ספלים בשכבה זוגית על קלף או תבנית אפייה מרופדת בנייר שעווה.
אופים ב 200 במשך 2 דקות או עד פירורים נמסים באופן שווה; צמרמורת 1 שעה או עד המשרד. לשבור לחתיכות גדולות.
מקשטים העליון של דבר פעוט עם חמאת בוטנים-חתיכות שוקולד.
* 2 (18-אונקיה) חבילות קן אגרה בית בצק בראוני בקירור עשוי להיות מוחלף עבור תערובת בראוני. הכן ואפה על פי הוראות החבילה.