חמוצים צלויים מתובלים ומתובלים
חמוץ מתוק ומתובל בגריל יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 131 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, מלפפונים, מלח כשר ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו חמוץ מתוק & חריף צלוי, חמוצים מתובלים מתוקים, ו טרי-טיפ בגריל מתוק ומתובל (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מעל חום בינוני גבוה, לשלב חומץ, מים, סוכר, מלח ופלפל אדום, לטאטא עד סוכר ומלח להתמוסס.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים מלפפונים ובצל על גריל. מבשלים מלפפונים עד שחום קל מכל הצדדים, על 2 דקות לכל צד. מבשלים בצל עד חרוך משני הצדדים וריכך מעט, כ 4 דקות לכל צד.
הסר מלפפונים ובצל למגש. רבע בצל.
מניחים 2 גבעולים של שמיר ו 1 כפית שום בכל צנצנת. מחלקים מלפפונים ובצל שווה בין כל צנצנת.
יוצקים נוזל כבישה, משאיר 1/2 אינץ ' של מרווח הראש בין נוזל העליון של צנצנת. להכניס למקרר במשך 1-2 ימים לפני אכילת חמוצים מהירים, או לעבד צנצנות באמבט מים רותחים במשך 10 דקות כדי לאטום מכסים, ולאחר מכן לאחסן במקום קריר, כהה.