לך לחנות ותביא חומוס, שמן זית, כורכום ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חנה מסאלה, איך לעשות דרום הודי חנה מסאלה, punjabi chana masalan או punjabi chole masala / easy chana masala, ו kala chana קארי, איך לעשות punjabi kala chana masala.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת רחבה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיף את הבצל ואת sauté עד שקוף.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד הבצל הוא זהוב.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
4
מוסיפים את החומוס, garam masala, כורכום, זנגביל, עגבניות, מיץ לימון, ועל 1/4 כוס מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים על אש בינונית-נמוכה במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. זה צריך להיות לח ונזיד, אבל לא soupy; להוסיף קצת יותר מים, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
גארם מסאלה
1 שאלוט, מגורר או טחון
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
כורכום
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 כפית מלח היקורי מעושן
5
מערבבים בכוסברה ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מגישים בכוחות עצמו בקערות רדודות או מעל תבואה מבושלת חמה, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ הם בחירות נהדרות עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות כרמי קול אלפארו ויניארד גרונר Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 38 דולר לבקבוק.