חסה קרחון עם רוטב סויה ג'ינג'ר גזר עם כוסברה וצ' ילי תאילנדי אדום
המתכון חסה קרחון עם רוטב סויה ג'ינג'ר גזר עם כוסברה צ' ילי תאילנדי אדום מוכן בערך 10 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל אסייתי. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שאלוט, חסה קרחון, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. נסו חסה עם רוטב רוסי, לבבות חסה קרחון עם רוטב חווה, ו רוטב פנצ'טה שמנת וחסה קרחון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הגזרים, זנגביל, שאלוט, רוטב סויה, חומץ, מים, סוכר ושמן צמחי בבלנדר ומחית עד שהרוטב הופך לרוטב עבה מעט. מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
רוטב סויה
שאלות
גזר
חומץ
ג ' ינג ' ר
רוטב
סוכר
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
2
לשבור את טריזי הקרחון קצת כדי לפתוח אותם ושופכים את הרוטב מעל. תסיים עם כוסברה וצ ' ילה.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. היין יבש Chenin Blanc קריק יבש, יין עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.