חציל בגריל פרמז'ן
המתכון Parmigianan חציל בגריל מוכן תוך כ 30 דקות,. והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וקמאיות ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 243 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לכם עגבניות משומר, פתיתי פלפל אדום, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חציל בגריל Parmigiana Heros, חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, ו חציל פרמז'ן.
הוראות
חום 2 כפות שמן במחבת כבדה 12 אינץ ' מעל חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ואז לבשל שום פתיתי פלפל אדום, ערבוב, 30 שניות.
מוסיפים עגבניות ומלח ומבשלים, ערבוב, עד מעובה, על 6 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בזיליקום ופרמזן.
הכן גריל גז לבישול ישיר-חום מעל חום מתון.
לקצץ 1/4 אינץ ' את 2 צדדים ארוכים מנוגדים של כל חציל.
חותכים כל חציל לאורכו (באותו כיוון כמו הצדדים לקצץ כך כל פרוסה יש עור רק סביב קצה) לתוך 4 פרוסות.
פרוסות מברשת עם הנותרים 2 כפות שמן.
חציל גריל, מכוסה, מתהפך פעם אחת, עד מכרז, על 6 דקות בסך הכל.
מורחים העליון של כל פרוסה עם כ 1 כף רוטב עגבניות העליון עם פרוסת מוצרלה, ולאחר מכן לארוז מחדש כל חציל.
העברת ערימות לתבנית אפייה רדודה וגריל, מכוסה, רק עד גבינה מותכת, על 4 דקות.
חציל (מוברש עם שמן 1/4 כוס) ניתן לצלות על גיליון אפייה גדול מצופה רדיד באמצע תנור 232°, מתהפך פעם אחת, 20 דקות. למעלה עם רוטב וגבינה, ואז מחסנית ואופה 5 דקות יותר.