תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל Parm חצילים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 91 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 45 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. גשו לסופר וקנו ביצים, שיני שום, מוצרלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו חציל פרמזן, חציל פרמזן, ו אין Parm חצילים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במעבד מזון או בלנדר, רסק את העגבניות עם המיצים שלהם ואת 2 כפות שמן זית. מתבלים את הרוטב במלח.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
שים את הקמח, ביצים ופירורי לחם ב 3 קערות גדולות, רדודות. עבודה עם 1 פרוסה בכל פעם, לדלות את החצילים בקמח; לנער את כל עודף. טובלים את הפרוסה בביצה, נותנים לכל עודף לטפטף בחזרה לקערה, ואז מעיל עם פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
במחבת nonstick גדולה, חום 1/8 אינץ ' של שמן עד מנצנץ. קו מדף עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים שליש מהשום וחצילים מצופים בפירורי לחם לשמן החם. מבשלים מעל חום מתון, מפנה פעם אחת והתאמת החום לפי הצורך, עד פרוסות החצילים הן חום זהוב ורך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מעבירים את החצילים המטוגנים למגבות הנייר לניקוז. באמצעות כפית מחוררת, להשליך את השום המטוגן. חזור 2 פעמים נוספות עם השום הנותר חצילים מצופים בפירורי לחם, מנגב את המחבת ומוסיף עוד שמן לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
שום מטוגן
1 שקית תרד טרי
1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
שמן קל מחבת springform 10 אינץ'. בשורה התחתונה עם שכבה אחת של חצילים.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
8
מורחים 1/2 כוס רוטב העגבניות על החצילים. למעלה עם כמה פרוסות מוצרלה ומפזרים 3 כפות של פרמזן. קרע שליש מעלי הבזיליקום מעל הגבינה. חזור עם שאר החומרים עבור סך של 4 שכבות, המסתיים בשכבת חצילים ושכבה עבה של רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגורר
1 שקית תרד טרי
רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מפזרים את פרמזן הנותרים על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
10
עטפו את כל המחבת בנייר כסף והניחו אותה על תבנית אפייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
אופים את החצילים במשך כשעה, עד מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
הסר את נייר הכסף מהחלק העליון של החצילים ואופים במשך כ 10 דקות יותר, עד השחמה קלות על גבי.