קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות12
ציון בריאות2
מגזין

טאקו בסגנון מקסיקו סיטי

טאקו בסגנון מקסיקו סיטי
טאקו בסגנון מקסיקו סיטי לוקח בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 160 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. אתה מקבל הר ד ' אובר שמשרת 12. אם יש לכם פסטה לשיער מלאך, טורטיות תירס, קרמה מקסיקנית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 42%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון אנצ'ילדות - סגנון ניו מקסיקו, פיצה בסגנון ניו מקסיקו, ו דרום שפמנון טאקו ורובי הנסיכה קרוז-אנסנדה מקסיקו טיול.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר מים בינוני לרתיחה על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4
מוציאים את העגבניות ומניחים בצד להתקרר מעט.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
5
במחבת בינונית כבדה מחממים את השמן הצמחי על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
מוסיפים את הפידאו או הפסטה ומבשלים עד להזהבה, כ-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
7
מניחים את העגבניות המבושלות, הבצל ו -1 / 2 כפית המלח בבלנדר. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
מוסיפים את תערובת העגבניות למחבת ומבשלים את הפידאו או הפסטה על אש נמוכה, ללא ערבוב, עד שהם רכים, כ -12 דקות. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
ממלאים את הטורטיות במילוי הפידאו.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
10
מזלפים את הטאקו עם קרמה ומפזרים גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
קרם מקסיקניקרם מקסיקני

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-22 דולר לבקבוק.
רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים
רופינו פרוסקו עשוי מענבים אורגניים
הזר ריחני ומתפוצץ בתווי פרי. יש לו ניחוחות נקיים של תפוחים, אגסים והדרים, מלווים ברמזים של ויסטריה. פריך, נקי ועדין עם בועות עדינות על החיך. טעמים עזים של תפוח ואפרסק מובילים לגימור נעים עם פירות מתמשכים ותווים פרחוניים.