טאקו בקר מטוגן
טאקו בקר מטוגן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 736 קלוריות, 63 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו -15 דקות. מתכון זה מאוכלרשת יש 27 אוהדים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. אם יש לך בצל ירוק, טורטיות תירס, שמנת ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. עם כפית ציון 92%, המנה הזו סופר. נסו טאקו לשון בקר מטוגן יין אדום, טאקו צלעות קצרות קלועות של גינס עם כרוב קלוע של גינס, ו טאקו בקר דה לנגואה (טאקו לשון בקר) עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה על אש גבוהה מוסיפים את השמן. מתבלים את הסטייק במלח ופלפל. כשהשמן חם מכניסים את הסטייקים לתבנית ומבשלים עד להשחמה משני הצדדים, 3 עד 4 דקות לכל צד.
בשרוול של סיר איטי מוסיפים את גבעולי הבצל והכוסברה.
מניחים את הסטייק על גבי ומפזרים שום ואבקת צ ' ילה.
מוסיפים את העגבניות עם המיץ שלהן (מניחים בצד 1/2 כוס מהעגבניות לסלסה), מרק ו -2 כוסות מים. מכסים ומבשלים על נמוך במשך 6 עד 8 שעות, או עד שהסטייק רך וגזרים בקלות.
מוציאים את הבשר ומגרסים בעזרת 2 מזלגות. (מסננים ושומרים את נוזל הבישול לסיבוב 2 כריכי סטייק פריכים.)
בזמן שהבשר מתבשל, שלבו את 1/2 כוס העגבניות השמורות עם הבצל הירוק, מיץ הליים, המלח והפלפל, לפי הטעם, ו -3 כפות עלי כוסברה קצוצים. מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
עוטפים את הטורטיות במגבת לחה ומיקרוגל גבוה למשך כ-30 שניות, או עד לחימום. שים 1/4 כוס מהבשר על כל טורטיה (שמור 1 1/2 כוסות בקר לסיבוב 2 מתכון כריכי סטייק פריכים.). למעלה עם כמה סלסה, עלי כוסברה, 1 כף שמנת חמוצה. (מילואים הנותרים 1 כוס שמנת חמוצה לסיבוב מקוון 2 מתכון שמנת מטבל מקסיקני עם צ ' יפס מתובל.)
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוז פסטל הנוצץ הם הבחירות המובילות שלי לטאקו. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. פרוסקו סיפריאני עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
סיפריאני פרוסקו
ציפריאני בליני הוא הקוקטייל המפורסם בעולם העשוי מעיסת אפרסק לבנה ויין מבעבע ברוט. הוא הומצא בשנת 1948 על ידי ג ' וזפה סיפריאני מבר הארי בוונציה והוא מוגש בכל מקום סיפריאני ברחבי העולם. דרך נהדרת להתחיל כל מסיבה או לקיים עם בראנץ ' של יום ראשון! ציפריאני בליני מציגה ניחוחות אלגנטיים, טריים ופירותיים עם מתיקות מאוזנת ובועות ריחניות. מושלם בכל עת, נהדר כמו אפריטיף.