קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות5
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו דגים חריפים עם רוטב ליים טרי

טאקו דגים חריפים עם רוטב ליים טרי
טאקו דגים מתובל עם רוטב ליים טרי דורש כ 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 140 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו אם יש לכם סלט כרוב, תערובת לתיבול טאקו, חלפיניו צ'ילה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן . וזה לא כל כך מצוין. טאקו דגים חריפים עם רוטב ליים טרי, טאקו דגים מצופה תירס עם חלפיניו-רוטב ליים ובלאק חריף, ו טאקו דגים מצופה תירס עם חלפיניו-רוטב ליים ושעועית שחורה מתובלת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
פילה אמנון העונה עם תיבול טאקו.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
שבבי תירס מרוסקים, מחולקיםשבבי תירס מרוסקים, מחולקים
2
שמן חום במחבת 12 אינץ ' על חום בינוני. מבשלים דגים בשמן חם עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מן החום לחתוך לחתיכות בגודל ביס.
4
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
לחמם קונכיות טאקו בתנור שחומם מראש עד פריך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תְרֵיסַרתְרֵיסַר
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מערבבים יוגורט, מיץ ליים, סוכר, גרידת ליים, ומלח יחד בקערה גדולה. מערבבים בסלט כרוב, כוסברה, ו jalapeno; בואו לעמוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועיריתתערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועירית
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
כפית על 1/4 כוס דגים 1/4 תערובת קולסלאו כוס לתוך כל קונכיית טאקו. למעלה כל אחד עם 1 כף עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.