קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות95
מגזין

טאקו דגים סנאפר

טאקו דגים סנאפר
מתכון טאקו דגים סנאפר יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 30 דקות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, במנה זו יש: 1071 קלוריות, 189 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם שמן צמחי, סלסה, לימונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סלסה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלסה תות קינוח כקינוח. נסו טאקו סנאפר אדום בגריל, טאקו סנאפר עם קרם צ'יפוטלה, ו דג גפילטע אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן אש בינונית-חמה בגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
מברשת ומשמן את הגריל grate.In קערה קטנה, מערבבים יחד את chilies ואת 1 Tbs. שמן.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
מפזרים את שבבי העץ על הגחלים.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
2
מניחים את הצ ' ילי על החלק החם ביותר של האש. גריל, פונה פעם אחת, עד חרוך יפה, 1 עד 2 דקות לכל צד. גריל הדג על החלק החם ביותר של האש עד אטום וחרוך יפה, 3 עד 5 דקות. באמצעות מרית רחבה, בזהירות להפוך את הדגים והגריל עד מבושל דרך, 3 עד 4 דקות יותר.עבור גריל גז: להגדיל 1 צורב גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
מחממים קופסת עישון חצי מלאה שבבי עץ עד עישון, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני-נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
4
מניחים את הצ ' ילי על יסודות החימום. גריל, פונה פעם אחת, עד חרוך יפה, 1 עד 2 דקות לכל צד. גריל הדגים על אלמנטים חימום עד אטום וחרוך יפה, 3 עד 5 דקות. באמצעות מרית רחבה, בזהירות להפוך את הדגים והגריל עד מבושל דרך, 3 עד 4 דקות יותר.בערך קוצצים את הצ ' ילי בגריל ומניחים אותם בקערה קטנה. לסחוט 1 או 2 פלחי ליים עליהם ומערבבים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מעבירים את הדג ללוח ומשבבים כל פילה לחתיכות קטנות. כדי להרכיב את טאקו הדגים בגריל, במקום כמה חתיכות של דגים וכמה צ ' ילי בגריל על גבי 2 טורטיות תירס חמות מוערמות. למעלה עם חסה, סלסה, בצל, עגבניות, מלפפונים וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מקשטים עם כמה מקפים של רוטב פלפל חריף ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
שרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובששרוול טרי טחון או 1 כף שרוול מיובש
7
מגיש 6 עד 8.Adapted from Williams-Sonoma On the Grill, by Willie Cooper (Oxmoor House, 2009).
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.