טאקו טונה טרי
טאקו טונה טרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 14 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 208 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קונכיות טאקו, בצל, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. מתכונים דומים: טאקו טונה טרי, טאקו טונה טרי, ו טאקו טונה.
הוראות
מערבבים תחילה 4 מרכיבים בקערה קטנה.
מניחים טונה בקערה בינונית; מפזרים תיבול טאקו.
שמן חום במחבת בינונית כבדה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף טונה; sauté כדי doneness הרצוי, על 3 דקות עבור בינוני. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים בתערובת שמנת חמוצה. מבשלים רק עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות, על 2 דקות (לא להרתיח).
קונכיות טאקו מחממים במיקרוגל 20 שניות. למלא קונכיות טאקו בתערובת טונה.
* צ 'ילי צ' יפוטלה משומר ברוטב עגבניות חריף, המכונה לפעמים adobo, זמינים בשווקים באמריקה הלטינית, חנויות מזון מיוחדות וכמה סופרמרקטים.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם הבחירה הראשונה שלי לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Grgich Hills Estate Merlot. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 47 דולר.
Grgich Hills Estate Merlot
מרלו אקלימי קריר עם טעמי פירות בהירים וחומציות נעימה מהפה מהכרמים של גבעות גריץ ' בדרום עמק נאפה, הגדל ללא דשנים מלאכותיים, חומרי הדברה או קוטלי עשבים. עם ניחוחות מורכבים להפליא של חמוציות, ארז ואגוזי לוז קלויים, יין זה הוא השותף המושלם עם בשר טנדרלוין, מתלה של כבש או חזיר קלוי.