טאקו נאבאחו
Navajo Tacos לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -20 גרם חלבון , 36 גרם שומן ובסך הכל 559 קלוריות . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. 20 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה המקסיקנית הזו. אם יש לך שמן, נקניק חזיר בתפזורת, שעועית פינטו וכמה מרכיבים אחרים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זה עובד היטב כמנה עיקרית. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 61% . הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Navajo Tacos , Navajo Tacos ו- Navajo Tacos .
הוראות
מניחים לבצק לתפוח. בינתיים, למילוי, מבשלים בשר בקר ונקניק במחבת על אש בינונית עד שהם אינם ורודים יותר; לנקז. מערבבים תיבול טאקו, שעועית ומים. מבשלים 15-20 דקות או עד שהמים כמעט מתאדים; לְהַפְרִישׁ.
לאחר שהבצק תפח, חוררים למטה. מכינים טורטיות על ידי חלוקת הבצק ל-10 עד 12 כדורים שווים. בעזרת כמות קטנה של קמח, מגלגלים כל כדור ל-8 אינץ'. עיגול (טורטיות צריכות להיות דקות).
מטגנים כל טורטייה ב-1/4-in. שמן חם עד להזהבה, הופכים פעם אחת.
מסננים טורטיות על מגבות נייר; להתחמם. מעל כל טורטייה תערובת בשר, עגבנייה, בצל, חסה, גבינה ורוטב טאקו.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
טאקוס עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. The Premonition Cellars Pinot Noir עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מרתפי מוקדמים פינו נואר
יין זה מציג טעמים מרוכזים של דובדבן, חמוציות ותות עם רמזים של תבליני עשב, שומר ואלון על האף. פירות יער אדומים, חמוציות חמוציות, פטל ותבלינים מצפים את הפלטה ומסיימים בחומציות עסיסית. השנה הקרירה הזו עזרה לשמור על החומציות הטבעית שלה, וההבשלה האיטית אפשרה יין דל אלכוהול מאוזן להפליא. יין זה חבית במשך 20 חודשים בעץ אלון צרפתי, ויש לו ניחוחות טוסטיים חמים שנשזרו לכל אורכו.