קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות29
מגזין

טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו

טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו
טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 593 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מיץ ליים, שום, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. נסו טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו, טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו, ו טאקו סטייק בגריל עם סלסה אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים מחבת גריל. גריל jalapeos עד חרוך. גזע זרע jalapeos; דק קוביות 2 מהם. דק לחתוך את jalapeo הנותרים ושמורה על מגש.
2
בסיר, מחממים 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את jalapeos לקוביות ובצל ואת השום ומבשלים על חום מתון עד הזהב, 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיף את tomatillos ומבשל עד שהתרכך.
מרכיבים שתצטרך
5
להעביר לקערה ולתת מגניב. מערבבים את האבוקדו, כוסברה ומיץ ליים; מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
שמן צ ' וריסו וגריל על חום מתון עד מבושל דרך.
מרכיבים שתצטרך
7
הסר את מעטפת צ ' וריסו ולפורר את הבשר לקערה. קל שמן את הגבינה ואת הגריל במשך 1 דקה לכל צד, ואז שמן את המחבת וגריל את הבצל פרוס עד חרוך; להעביר את שניהם על מגש.
מרכיבים שתצטרך
8
שמן הסטייק; מתבלים במלח ופלפל. גריל על חום גבוה בינוני, מפנה פעם אחת, 8 דקות עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
9
העברה ללוח ולתת לנוח במשך 5 דקות. חותכים דק את הסטייק ומגישים עם הליווי.
מרכיבים שתצטרך

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו פלורה ספרינגס עמק נאפה עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
פלורה ספרינגס עמק נאפה מרלו
מתפוצץ עם דובדבן שחור גדול, גרגרי ערער וטעמי ליקריץ שחורים, מקל לתוך הערות של הל, קינמון, וקרם וניל עדין. יש מינרליות גרניט מסקרן ליין יחד עם פרופיל אלון קלוי, מתוק בגימור. זהו יין עצמאי נפלא, אבל ניתן לזווג עם מגוון רחב של מנות. זה אישיות חזקה לעשות את זה התאמה טובה כמעט לכל דבר קברנה יהיה לזווג עם, צלחת סטייק האהובה למשל, עדיין מבנה הטאנין של היין הוא רך מספיק כדי להתאים עם פרמזן חצילים או צלחת העוף האהובה עליך.