טאקו סטייק קוריאני
המתכון טאקו סטייק קוריאני יכול לספק הכמיהה הקוריאנית שלך בסביבה 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 255 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא סטייק, שמן קנולה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סטייק קוריאני וטאקו פטריות עם קמחי, סטייק קוריאני וטאקו פטריות עם קמחי לשניים, ו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להשרות את הסטייק: בתבנית אפייה גדולה, לטאטא את הכוסברה, סוכר חום, שמן קנולה, רוטב סויה, שמן שומשום, שום, חלפיניו, פלפל שחור וכוסברה להתמזג היטב. שמור 1/4 כוס התערובת בקערה קטנה להגשה.
מניחים את הסטייק במרינדה הנותרים ופונים למעיל. להשרות לפחות 20 דקות בטמפרטורת החדר, או לכסות ולקרר עד 1 יום, מפנה מדי פעם. מכסים ומקררים את המרינדה השמורה.
הכן גריל חיצוני לבישול בינוני גבוה על חום ישיר.
הסר את הסטייק מן המרינדה (להשליך את המרינדה) ואת הגריל, פונה באמצע הבישול, במשך סך של כ 10 דקות, עד הבשר מרגיש רק מעט גמיש כאשר לחוץ עם קצה האצבע עבור בינוני נדיר.
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות.
בינתיים, להכין את הטאקו: בקערה גדולה, לזרוק את הכרוב, גזר, בצל ירוק וכוסברה יחד.
לחמם את טורטיות על הגריל, מפנה מדי פעם, במשך כ 1 דקה, או עד חם.
מעבירים לקערת הגשה ומכסים כדי להתחמם.
חותכים את הסטייק על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
להעביר את פרוסות הסטייק וכל מיצי גילוף למגש.
מגישים את הסטייק עם המרינדה השמורה, טורטיות, תערובת כרוב, גואקמולי.
בואו כל אורח למלא שני טורטיות עם קצת תערובת סטייק וכרוב העליון עם חלק המרינדה guacamole.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![מניקל וניקל האריס כרם מרלו]()
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.