קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

טאקו סטייק קוריאני

טאקו סטייק קוריאני
המתכון טאקו סטייק קוריאני יכול לספק הכמיהה הקוריאנית שלך בסביבה 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 255 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא סטייק, שמן קנולה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סטייק קוריאני וטאקו פטריות עם קמחי, סטייק קוריאני וטאקו פטריות עם קמחי לשניים, ו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להשרות את הסטייק: בתבנית אפייה גדולה, לטאטא את הכוסברה, סוכר חום, שמן קנולה, רוטב סויה, שמן שומשום, שום, חלפיניו, פלפל שחור וכוסברה להתמזג היטב. שמור 1/4 כוס התערובת בקערה קטנה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
כָּתֵףכָּתֵף
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מניחים את הסטייק במרינדה הנותרים ופונים למעיל. להשרות לפחות 20 דקות בטמפרטורת החדר, או לכסות ולקרר עד 1 יום, מפנה מדי פעם. מכסים ומקררים את המרינדה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
הכן גריל חיצוני לבישול בינוני גבוה על חום ישיר.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
4
הסר את הסטייק מן המרינדה (להשליך את המרינדה) ואת הגריל, פונה באמצע הבישול, במשך סך של כ 10 דקות, עד הבשר מרגיש רק מעט גמיש כאשר לחוץ עם קצה האצבע עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
5
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בינתיים, להכין את הטאקו: בקערה גדולה, לזרוק את הכרוב, גזר, בצל ירוק וכוסברה יחד.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לחמם את טורטיות על הגריל, מפנה מדי פעם, במשך כ 1 דקה, או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מעבירים לקערת הגשה ומכסים כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
חותכים את הסטייק על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
2
להעביר את פרוסות הסטייק וכל מיצי גילוף למגש.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
3
מגישים את הסטייק עם המרינדה השמורה, טורטיות, תערובת כרוב, גואקמולי.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
4
בואו כל אורח למלא שני טורטיות עם קצת תערובת סטייק וכרוב העליון עם חלק המרינדה guacamole.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס1 פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.