קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות26
מגזין

טאקו סטייק קוריאני

טאקו סטייק קוריאני
המתכון טאקו סטייק קוריאני יכול לספק הכמיהה הקוריאנית שלך בסביבה 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 346 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. 255 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אנשים רבים באמת אהבו את המנה העיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. לך לחנות ותביא סטייק, שמן קנולה, בצל ירוק ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו סטייק קוריאני וטאקו פטריות עם קמחי, סטייק קוריאני וטאקו פטריות עם קמחי לשניים, ו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להשרות את הסטייק: בתבנית אפייה גדולה, לטאטא את הכוסברה, סוכר חום, שמן קנולה, רוטב סויה, שמן שומשום, שום, חלפיניו, פלפל שחור וכוסברה להתמזג היטב. שמור 1/4 כוס התערובת בקערה קטנה להגשה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
אגוז מוסקט נוסף, לא חובהאגוז מוסקט נוסף, לא חובה
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
כוס אדמה קפוא, מופשרכוס אדמה קפוא, מופשר
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מניחים את הסטייק במרינדה הנותרים ופונים למעיל. להשרות לפחות 20 דקות בטמפרטורת החדר, או לכסות ולקרר עד 1 יום, מפנה מדי פעם. מכסים ומקררים את המרינדה השמורה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
הכן גריל חיצוני לבישול בינוני גבוה על חום ישיר.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
הסר את הסטייק מן המרינדה (להשליך את המרינדה) ואת הגריל, פונה באמצע הבישול, במשך סך של כ 10 דקות, עד הבשר מרגיש רק מעט גמיש כאשר לחוץ עם קצה האצבע עבור בינוני נדיר.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
5
להעביר את הסטייק ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
בינתיים, להכין את הטאקו: בקערה גדולה, לזרוק את הכרוב, גזר, בצל ירוק וכוסברה יחד.
מרכיבים שתצטרך
חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה אייסברג, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
ל-1 אננסל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
לחמם את טורטיות על הגריל, מפנה מדי פעם, במשך כ 1 דקה, או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מעבירים לקערת הגשה ומכסים כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1
חותכים את הסטייק על פני התבואה לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
2
להעביר את פרוסות הסטייק וכל מיצי גילוף למגש.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
3
מגישים את הסטייק עם המרינדה השמורה, טורטיות, תערובת כרוב, גואקמולי.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ל-1 אננסל-1 אננס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
4
בואו כל אורח למלא שני טורטיות עם קצת תערובת סטייק וכרוב העליון עם חלק המרינדה guacamole.
מרכיבים שתצטרך
נקניקיות, בגרילנקניקיות, בגריל
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ל-1 אננסל-1 אננס
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.