יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מים, קישואים, צנוניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו טאקו שרימפס עם רוטב צ'ימיצ' ורי אבוקדו, טאקו צמחוני קיץ עם קרם אבוקדו, ו חורף וקיץ סקווש טאקו קארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
ראשית, להכין את רוטב צ 'ימיצ' ורי. במעבד מזון, לשלב את הפטרוזיליה, כוסברה, אבוקדו, שום מיץ ליים או חומץ. תהליך, לעצור כדי לגרד את הצדדים של המיכל פעם או פעמיים. כשהמכונה רצה, לאט לאט זורם בשמן הזית ובמים. מתבלים בפתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל, ומעבדים שוב כדי להתמזג היטב. השתמש מרית להעביר את הרוטב לקערה קטנה לכסות it.In מחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים רסס של שמן זית ומטגנים את הבצל האדום ותירס במשך כ 5 דקות, עד הבצל הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את jalapeo, קישואים, סקווש צהוב וקמצוץ של מלח ופלפל שחור. מבשלים במשך 5 דקות או יותר, ערבוב לעתים קרובות, עד הדלעת איבדה כמות משמעותית של מים. הפחת את החום לנמוך והוסף את עגבניות הדובדבן ואת האפונה שחורת העיניים, תוך ערבוב עד שהתערובת מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את מילוי טאקו מחום ולהגדיר aside.In מחבת קטנה מעל חום בינוני, מחממת כל טורטייה משני הצדדים לכמה שניות עד לחימום. או, מחסנית טורטיות על צלחת, כיסוי ומיקרוגל במשך כמה שניות, עד התחמם דרך. טאקו כפית מתמלא באמצע כל טורטייה. למעלה עם רוטב צ 'ימיצ' ורי בשפע (לא לקמץ) ופרוס צנון.