קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

טאקו סקווש קיץ עם Chimichurri אבוקדו

טאקו סקווש קיץ עם Chimichurri אבוקדו
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו מים, קישואים, צנוניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הדרום אמריקאי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו טאקו שרימפס עם רוטב צ'ימיצ' ורי אבוקדו, טאקו צמחוני קיץ עם קרם אבוקדו, ו חורף וקיץ סקווש טאקו קארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ראשית, להכין את רוטב צ 'ימיצ' ורי. במעבד מזון, לשלב את הפטרוזיליה, כוסברה, אבוקדו, שום מיץ ליים או חומץ. תהליך, לעצור כדי לגרד את הצדדים של המיכל פעם או פעמיים. כשהמכונה רצה, לאט לאט זורם בשמן הזית ובמים. מתבלים בפתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל, ומעבדים שוב כדי להתמזג היטב. השתמש מרית להעביר את הרוטב לקערה קטנה לכסות it.In מחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים רסס של שמן זית ומטגנים את הבצל האדום ותירס במשך כ 5 דקות, עד הבצל הופך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את jalapeo, קישואים, סקווש צהוב וקמצוץ של מלח ופלפל שחור. מבשלים במשך 5 דקות או יותר, ערבוב לעתים קרובות, עד הדלעת איבדה כמות משמעותית של מים. הפחת את החום לנמוך והוסף את עגבניות הדובדבן ואת האפונה שחורת העיניים, תוך ערבוב עד שהתערובת מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את מילוי טאקו מחום ולהגדיר aside.In מחבת קטנה מעל חום בינוני, מחממת כל טורטייה משני הצדדים לכמה שניות עד לחימום. או, מחסנית טורטיות על צלחת, כיסוי ומיקרוגל במשך כמה שניות, עד התחמם דרך. טאקו כפית מתמלא באמצע כל טורטייה. למעלה עם רוטב צ 'ימיצ' ורי בשפע (לא לקמץ) ופרוס צנון.
מרכיבים שתצטרך
4
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

1אבוקדו, מגולען, פרוס לחתיכות וללא עוראבוקדו, מגולען, פרוס לחתיכות וללא עור1קומץעגבניות שרי גדולות, פרוסותעגבניות שרי גדולות, פרוסות1קומץכוסברה קטנהכוסברה קטנה397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.יכול אפונה שחור עיניים או שעועית שחורה, שטוף סחוט (או 1½ כוסות שעועית מבושלת)יכול אפונה שחור עיניים או שעועית שחורה, שטוף סחוט (או 1½ כוסות שעועית מבושלת)6smallsטורטיות תירסטורטיות תירס1אוזן של תירס, קליפה גרעינים פרוס מן קלחאוזן של תירס, קליפה גרעינים פרוס מן קלח12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחון או לחוץשום, טחון או לחוץ12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר1קטןjalapeño, seeded ו טחון (אופציונלי)jalapeño, seeded ו טחון (אופציונלי)1ליים, juiced או 1 כף חומץ שריליים, juiced או 1 כף חומץ שרי3שרימפס וורידיםשמן זיתשמן זית33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה, ארוזה קלות (בעיקר עלים, כמה גבעולים קטנים הם בסדר)פטרוזיליה, ארוזה קלות (בעיקר עלים, כמה גבעולים קטנים הם בסדר)3צנוניות, פרוס דק מאוד באמצעות mandoline, מקלף ירקות או סכיןצנוניות, פרוס דק מאוד באמצעות mandoline, מקלף ירקות או סכין1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר½ בצל אדום בינוני, קצוץ( על½ בצל אדום בינוני, קצוץ( על3שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור, לפי הטעםמלח ופלפל שחור, לפי הטעם12 כפיות אבקת שוםגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1קטןדלעת צהובה, מעוך או קצוץדלעת צהובה, מעוך או קצוץ2smallsקישואים, מעוך או קצוץקישואים, מעוך או קצוץ0כדי ½ פתיתי פלפל אדומים כפית (לפי הטעם)כדי ½ פתיתי פלפל אדומים כפית (לפי הטעם)