טאקו קציצה טבעת
ניתן להכין את טבעת הקציצה של טאקו המתכון בערך 45 דקות. זה הר ד ' אובר יש 220 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 16. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו תיבול טאקו, חסה אייסברג, לחמניות סהר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. עם כפית ציון 18%, המנה הזו לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם טאקו קציצה טבעת, טבעת טאקו, ו טבעת טאקו.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 1 כוס גבינה, מים ותיבול טאקו. מפוררים בשר בקר מעל תערובת ומערבבים היטב. מעצבים ל -16 כדורים.
מניחים קציצות על רשת משומנת בתבנית אפייה רדודה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 400 מעלות צלזיוס למשך 12 דקות או עד שהבשר כבר לא ורוד.
מסננים קציצות על מגבות נייר. מנמיכים את האש ל-375 ש.
מסדרים לחמניות סהר על 15 אינץ ' משומן. מחבת פיצה, ויוצרת טבעת עם קצוות מחודדים הפונים לקצה החיצוני של התבנית וקצוות רחבים חופפים.
מניחים קציצה על כל גליל; מקפלים נקודה על קציצה ותוחבים מתחת לקצה הרחב של הגליל (קציצה תהיה גלויה). אני חוזר.
אופים 15-20 דקות או עד שהלחמניות מזהיבות.
מעבירים לפלטת הגשה. ממלאים את מרכז הטבעת בחסה, עגבנייה, בצל, זיתים, ג ' לפנוס, גבינה שנותרה ושמנת חמוצה וסלסה אם רוצים.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. התווית הצהובה של ווב קליקוט ברוט עם שקית מתנה איזותרמית עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 70 דולר לבקבוק.
ווב קליקוט צהוב תווית ברוט עם שקית מתנה איזותרמית
התיק האיזותרמי השומר על בקבוק תווית צהובה קר עד שעתיים. את מתנה מושלמת כמו זה מאוד תכליתי ויכול להיות מקופל ונשא בתיק שלך!בית שמפניה נשפט בסופו של דבר על איכות הברוט הלא עתיק שלו. זה בייצור של יין כזה כי האמנות האמיתית של מיזוג שמפניה מגלה את עצמה.זוהי אמנות שבה בית ווב קליקוט מצטיין. התווית הצהובה של ברוט שלנו משקפת את הכרמים המעולים שבבעלותנו ואת האופי העקבי של סגנון הבית שלנו.הדומיננטיות של פינו נואר מספקת את המבנה שהוא כל כך טיפוסי קליקוט, בעוד מגע של פינו מיוניר מסכם את התערובת. שרדונה מוסיפה את האלגנטיות והעדינות החיוניות ביין מאוזן לחלוטין.