קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טאקו תפוחי אדמה, פובלנו וצ'וריסו

טאקו תפוחי אדמה, פובלנו וצ'וריסו
טאקו תפוחי אדמה, פובלנו וצ'וריסו דורש מסביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכו לחנות והרימו שמן קנולן, טריזי ליים, טורטיות תירס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש ב טריזי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים מפתח קפוא כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו טאקו תפוחי אדמה, פובלנו וצ'וריסו, טאקו תפוחי אדמה, פובלנו וצ'וריסו, ו בטטה + טאקו צ'וריסו עם סלסן שעועית שחורה וקרמה אבוקדו פובלנו קלוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את הברוילר לגובה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
חותכים פובלנוס לשניים לאורכו; השלך זרעים וקרומים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
זרעיםזרעים
3
מניחים חצאי פובלנו, צדי העור כלפי מעלה, על תבנית מרופדת בנייר כסף; משטחים ביד. צולים במשך 8 דקות או עד להשחרה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
מניחים בשקית נייר; מקפלים לסגירה הדוקה.
5
תן לעמוד 5 דקות. לקלף; קוצצים גס.
6
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
להוסיף שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים תפוח אדמה; מבשלים 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
9
הסר תפוח אדמה; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
10
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
11
מוסיפים פובלנו, תירס, פלפל אדום ושום; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
פלפל Poblanoפלפל Poblano
שוםשום
תירסתירס
12
מוסיפים תערובת בצל לתפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
בצלבצל
13
מוסיפים צ ' וריסו למחבת; מבשלים 1 1/2 דקות, תוך ערבוב להתפורר. מחזירים תערובת תפוחי אדמה למחבת. מערבבים במלאי ומלח; מביאים לרתיחה. מכסים חלקית, מנמיכים את האש ומבשלים 6 דקות או עד שתפוח האדמה רך, צ ' וריסו נעשה, ונוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
תפוח אדמהתפוח אדמה
מלאימלאי
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
14
עבודה עם 1 טורטיה בכל פעם, חום טורטיות מעל בינוני-גבוהה חום ישירות על העין של מבער עבור כ 15 שניות בכל צד או עד בקלילות חרוך. מסדרים בערך 1/3 כוס תערובת תפוחי אדמה במרכז כל טורטיה; למעלה עם 1 1/2 כפיות בצל ו 1 1/2 כפיות גבינה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
בצלבצל
תפוח אדמהתפוח אדמה
15
מגישים עם טריזי ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז

מרכיבים