טאקו תפוחי אדמה, פובלנו וצ'וריסו דורש מסביב 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה משמש 4. מנה אחת מכילה 446 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. לכו לחנות והרימו שמן קנולן, טריזי ליים, טורטיות תירס ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. כדי להשתמש ב טריזי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים מפתח קפוא כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. נסו טאקו תפוחי אדמה, פובלנו וצ'וריסו, טאקו תפוחי אדמה, פובלנו וצ'וריסו, ו בטטה + טאקו צ'וריסו עם סלסן שעועית שחורה וקרמה אבוקדו פובלנו קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את הברוילר לגובה.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
חותכים פובלנוס לשניים לאורכו; השלך זרעים וקרומים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblano
זרעים
3
מניחים חצאי פובלנו, צדי העור כלפי מעלה, על תבנית מרופדת בנייר כסף; משטחים ביד. צולים במשך 8 דקות או עד להשחרה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblano
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
רדיד אלומיניום
4
מניחים בשקית נייר; מקפלים לסגירה הדוקה.
5
תן לעמוד 5 דקות. לקלף; קוצצים גס.
6
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
להוסיף שמן למחבת; מערבולת כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים תפוח אדמה; מבשלים 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
9
הסר תפוח אדמה; מניחים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
מוסיפים פובלנו, תירס, פלפל אדום ושום; מבשלים 2 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום
פלפל Poblano
שום
תירס
12
מוסיפים תערובת בצל לתפוח אדמה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
בצל
13
מוסיפים צ ' וריסו למחבת; מבשלים 1 1/2 דקות, תוך ערבוב להתפורר. מחזירים תערובת תפוחי אדמה למחבת. מערבבים במלאי ומלח; מביאים לרתיחה. מכסים חלקית, מנמיכים את האש ומבשלים 6 דקות או עד שתפוח האדמה רך, צ ' וריסו נעשה, ונוזל כמעט מתאדה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
תפוח אדמה
מלאי
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
14
עבודה עם 1 טורטיה בכל פעם, חום טורטיות מעל בינוני-גבוהה חום ישירות על העין של מבער עבור כ 15 שניות בכל צד או עד בקלילות חרוך. מסדרים בערך 1/3 כוס תערובת תפוחי אדמה במרכז כל טורטיה; למעלה עם 1 1/2 כפיות בצל ו 1 1/2 כפיות גבינה.