טארט גבינת דלעת
אם יש לכם ביצה, חמאה, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו טארט גבינת דלעת, טארט דלעת, ו דלעת-טארט שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 191°. תרסיס 10 אינץ טארט פאן עם תחתית נשלפת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ בתחתית ולמעלה בצד של מחבת.
אופים 6 עד 8 דקות או עד שנקבע; להפריש.
בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת מילוי מרכיבים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה וקרם. להזמין 2/3 כוס מילוי גבינת שמנת; להפריש.
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים מילוי דלעת.
מוסיפים למילוי גבינת שמנת שנותר; מערבבים היטב. כף לקרום. כפית של גבינת שמנת שמורה מילוי אקראי על מילוי דלעת. מערבולת עם סכין תערובות שיש.
אופים 25 עד 30 דקות או עד סט. מגניב 10 דקות.
מגישים חם, או קריר 1 שעה ומקרר עד זמן ריצה.
ממש לפני ההגשה, בסיר 1 ליטר, מחממים מרכיבים רוטב קרמל רותחים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח 1 דקה.
מגישים חם על טארט. מכסה ומקרר כל טארט שנותר.