קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

טארט גבינת דלעת

טארט גבינת דלעת
אם יש לכם ביצה, חמאה, סירופ תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו טארט גבינת דלעת, טארט דלעת, ו דלעת-טארט שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 191°. תרסיס 10 אינץ טארט פאן עם תחתית נשלפת עם ספריי בישול. בקערה קטנה, לערבב מרכיבים קרום. לחץ בתחתית ולמעלה בצד של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
טופס טארטטופס טארט
קערהקערה
תנורתנור
מחבתמחבת
2
אופים 6 עד 8 דקות או עד שנקבע; להפריש.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בקערה גדולה, מקציפים גבינת שמנת מילוי מרכיבים עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה וקרם. להזמין 2/3 כוס מילוי גבינת שמנת; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים מילוי דלעת.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיפים למילוי גבינת שמנת שנותר; מערבבים היטב. כף לקרום. כפית של גבינת שמנת שמורה מילוי אקראי על מילוי דלעת. מערבולת עם סכין תערובות שיש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנתגבינת שמנת
דלעתדלעת
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
6
אופים 25 עד 30 דקות או עד סט. מגניב 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
הסר צד של מחבת.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מגישים חם, או קריר 1 שעה ומקרר עד זמן ריצה.
9
ממש לפני ההגשה, בסיר 1 ליטר, מחממים מרכיבים רוטב קרמל רותחים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן. להרתיח 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
הסר מהחום.
11
מגישים חם על טארט. מכסה ומקרר כל טארט שנותר.