מתכון זה מכין 8 מנות עם 402 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. אם $ 2.25 למנה נופל בתקציב שלך, טארט גבינת עיזים עם משמשים דבש עשוי להיות אדיר צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם חומץ תפוחים, דבש, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טארט גבינת עיזים דבש עם קרום פיסטוק, גבינת גבינת עיזים עם חמוציות דבש, ו פיצה אוכמניות עם גבינת עיזים דבש ופרושוטו.
הוראות
1
הכינו את הקרום: דופקים את הקמח, הסוכר המגורר והמלח במעבד מזון עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים שליש מהחמאה והדופק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מוסיפים את יתרת החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה לכל אורכו, בערך 3 פעימות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
מוסיפים את החומץ ו -3 כפות מי קרח; דופק 3 או 4 פעמים נוספות לשילוב. סוחטים את הבצק בין האצבעות; אם הוא לא מחזיק את צורתו, הוסף עוד 1 כף מי קרח ודופק שוב. פאט את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 1 שעה. מקם מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים מראש ל -400 מעלות פ.חמאה קלות תבנית טארט בגודל 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מרדדים את הבצק לעיגול בגודל 10 אינץ ' על משטח מקומח. הקל את הבצק לתבנית ולחץ לתחתית ולדפנות; חתוך את העודפים. חוררים את הבצק בכל רחבי המזלג. מקררים עד ליציבות, כ-30 דקות. מרפדים את הבצק בנייר אלומיניום וממלאים בשעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים עד להתייצבות, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הסר את נייר הכסף והשעועית; ממשיכים לאפות עד להזהבה, כ -15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לחלוטין.
9
מכינים את המילוי: מקציפים את גבינת העיזים ו 1/3 כוס סוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
גבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את 4 החלמונים ומקציפים עד לאיחוד, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריות
11
מוסיפים את הקורנפלור, וניל וקוניאק והיכו עד חלקה, על 1 דקה, מגרדים את הקערה לפי הצורך. בקערה גדולה נפרדת מקציפים את 3 החלבונים עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דבש הדרים
קוניאק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוסיפים את המלח ואת יתרת 1 כף הסוכר המגורען ומקציפים עד שנוצרות פסגות רכות, 1 עד 2 דקות. בעזרת מרית גומי מקפלים את החלבונים הטרופות לתערובת החלמונים עד לאיחוד, ואז יוצקים לקרום המוכן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
זנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
אופים עד שהמילוי מתייצב וזהוב מעל, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לחלוטין.
15
הכינו את התוספת: הביאו את הסוכר המגורר, הדבש, הקינמון, הקוניאק, הווניל ו -1 / 3 כוס מים לרתיחה במחבת קטנה על אש בינונית; מבשלים עד לסירופי, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלך
דבש הדרים
קוניאק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
16
מוסיפים את משמשים ומבשלים 3 דקות נוספות, ואז מוסיפים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
17
בואו להתקרר לחלוטין. השתמש בסכין קטנה כדי לשחרר את הטארט, ואז הסר את טבעת צורת הקפיץ. אבק עם סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך