קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

טארט גבינת עיזים עם משמשים דבש

טארט גבינת עיזים עם משמשים דבש
מתכון זה מכין 8 מנות עם 402 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן כל אחד. אם $ 2.25 למנה נופל בתקציב שלך, טארט גבינת עיזים עם משמשים דבש עשוי להיות אדיר צמחוני מתכון לנסות. אם יש לכם חומץ תפוחים, דבש, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: טארט גבינת עיזים דבש עם קרום פיסטוק, גבינת גבינת עיזים עם חמוציות דבש, ו פיצה אוכמניות עם גבינת עיזים דבש ופרושוטו.

הוראות

1
הכינו את הקרום: דופקים את הקמח, הסוכר המגורר והמלח במעבד מזון עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים שליש מהחמאה והדופק עד להטמעה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
3
מוסיפים את יתרת החמאה והדופק עד שהתערובת נראית כמו ארוחה גסה עם חתיכות חמאה לכל אורכו, בערך 3 פעימות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
4
מוסיפים את החומץ ו -3 כפות מי קרח; דופק 3 או 4 פעמים נוספות לשילוב. סוחטים את הבצק בין האצבעות; אם הוא לא מחזיק את צורתו, הוסף עוד 1 כף מי קרח ודופק שוב. פאט את הבצק לתוך דיסק, לעטוף בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 1 שעה. מקם מתלה בשליש התחתון של התנור; מחממים מראש ל -400 מעלות פ.חמאה קלות תבנית טארט בגודל 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מרדדים את הבצק לעיגול בגודל 10 אינץ ' על משטח מקומח. הקל את הבצק לתבנית ולחץ לתחתית ולדפנות; חתוך את העודפים. חוררים את הבצק בכל רחבי המזלג. מקררים עד ליציבות, כ-30 דקות. מרפדים את הבצק בנייר אלומיניום וממלאים בשעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית יבשהשעועית יבשה
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
אופים עד להתייצבות, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
הסר את נייר הכסף והשעועית; ממשיכים לאפות עד להזהבה, כ -15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לחלוטין.
9
מכינים את המילוי: מקציפים את גבינת העיזים ו 1/3 כוס סוכר מגורען בקערה גדולה עם מיקסר במהירות בינונית עד שמנת, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
מוסיפים את 4 החלמונים ומקציפים עד לאיחוד, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
11
מוסיפים את הקורנפלור, וניל וקוניאק והיכו עד חלקה, על 1 דקה, מגרדים את הקערה לפי הצורך. בקערה גדולה נפרדת מקציפים את 3 החלבונים עד לקבלת קצף.
מרכיבים שתצטרך
קני ממתקים נוספיםקני ממתקים נוספים
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
דבש הדריםדבש הדרים
קוניאקקוניאק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוסיפים את המלח ואת יתרת 1 כף הסוכר המגורען ומקציפים עד שנוצרות פסגות רכות, 1 עד 2 דקות. בעזרת מרית גומי מקפלים את החלבונים הטרופות לתערובת החלמונים עד לאיחוד, ואז יוצקים לקרום המוכן.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
13
אופים עד שהמילוי מתייצב וזהוב מעל, כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
14
מעבירים למתלה ומניחים להתקרר לחלוטין.
15
הכינו את התוספת: הביאו את הסוכר המגורר, הדבש, הקינמון, הקוניאק, הווניל ו -1 / 3 כוס מים לרתיחה במחבת קטנה על אש בינונית; מבשלים עד לסירופי, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
כמו פיסטוקים או אגוזי מלךכמו פיסטוקים או אגוזי מלך
דבש הדריםדבש הדרים
קוניאקקוניאק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
16
מוסיפים את משמשים ומבשלים 3 דקות נוספות, ואז מוסיפים את מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)
17
בואו להתקרר לחלוטין. השתמש בסכין קטנה כדי לשחרר את הטארט, ואז הסר את טבעת צורת הקפיץ. אבק עם סוכר ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
ל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסיםל-2 קיווי בינוניים, קלופים ופרוסים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
18
מגישים בטמפרטורת החדר עם ציפוי המשמש. צילום: ג ' וני מילר
מרכיבים שתצטרך
2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)2 תרנגולות קורניש (בערך 1 1/4 פאונד כל אחת)

מרכיבים

11 קילו קישואים,1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1 בצל מתוק גדול, פרוס ל-4 עד 5 פרוסות עגולות1stickחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות, ועוד למחבתחמאה קרה ללא מלח, חתוכה לקוביות, ועוד למחבת1צביטהקמצוץ קינמוןקמצוץ קינמון1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקוניאק או ברנדיקוניאק או ברנדי2(יכול להיות או להרחיק)קוניאק או ברנדיקוניאק או ברנדי2(חוֹרֶף)עמילן תירסעמילן תירס1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמשמשים מיובשים, חצוייםמשמשים מיובשים, חצויים3largesביצים, מופרדות, בתוספת 1 חלמון ביצהביצים, מופרדות, בתוספת 1 חלמון ביצה2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרה, ועוד לאבקקמח לכל מטרה, ועוד לאבק170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת עיזים, בטמפרטורת החדרגבינת עיזים, בטמפרטורת החדר796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך3(חוֹרֶף)צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך2(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1מיץ לימוןמיץ לימון1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1צביטהקמצוץ מלחקמצוץ מלח11 קילו קישואים,6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס