טארט דובדבן טרי
טארט דובדבן טרי הוא צמחוני ומספק כ 10 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קורנפלור, סוכר, דובדבנים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 10%. נסו טארט דובדבן טרי, טארט דובדבן טרי ממיין, ו טורט שקדים טרי עם דובדבנים וקלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים. לחץ לתוך הצדדים התחתון ומעלה של מחבת טארט 13-x 4 אינץ ' עם תחתית נשלפת.
אופים ב 375 במשך 6 דקות. מגניב במחבת על מתלה תיל.
להביא דובדבנים, 1/3 כוס סוכר, קורנפלור, ו 3 כפות מים לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להרתיח, ערבוב כל הזמן, 1 דקה או עד מעובה מבעבע.
הסר מהחום; מערבבים ב 3 כפות ריבה כתומה ו 2 כפות חמאה עד מותך. מגניב; לכסות ולהירגע לפחות 2 שעות.
מערבבים יחד הנותרים 1/3 כוס סוכר, שנותר ריבה כתומה, וגבינת שמנת עד מעורבב.
מורחים באופן שווה בקרום, העליון עם תערובת דובדבן צונן.