נקניקיית באפלו עטופה פנקייק עם סירופ ביתי עשויה להיות רק התוספת שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 15 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל של 3531 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 2 מנות.86 דולר למנה. גשו לסופר וקנו ביצים, נקניקיות באפלו, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -5 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 66%. הציון הזה די טוב. נסו תערובת פנקייק מיידית תוצרת בית וסירופ אוכמניות, פנקייק מחסנית עם סירופ, ו סירופ פנקייק אוכמניות-דל פחמימות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב גדולה, מקציפים יחד את צבעי המאכל, הביצים, המלח והסוכר עד לערבוב טוב, בערך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
גביע סוכר גלידה
ליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מוסיפים את החלב והשמן ומערבבים היטב עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
בקערת ערבוב בינונית מערבבים יחד את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים אותו לאט לאט למרכיבים הרטובים, מעט בכל פעם, תוך ערבוב עדין לאחר כל תוספת. לאחר הוספת כל החומרים היבשים, מערבבים עוד כמה פעמים לשילוב, אך אל תערבבו יתר על המידה. זה בסדר שיש כמה גושים קטנים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4
מקררים את הבלילה לפחות 2 שעות, אבל עדיף לתת לו לשבת לילה.
5
מחממים מחבת לבינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
כף על הגריל כ -3 כפות בלילה לפנקייק. מבשלים בצד אחד עד להופעת בועות והקצוות יבשים, כ -2 דקות. הופכים את הלביבות ומבשלים בצד השני עד שהתחתית מזהיבה, בערך 1 1/2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
7
מוציאים את הלביבות לצלחת ומכניסים לתנור או לחמם אותם. חזור על הפעולה להכנת 8 לביבות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים את נקניקיות התאו על המחבת ומבשלים עד שהם כבר לא ורודים באמצע, הופכים כשהם מתבשלים כך שהם משחימים בצורה אחידה, כ -3 דקות. אם הוא מבושל יותר מדי זמן, נקניקיית באפלו מתייבשת מאוד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ביזון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים נקניקיות באפלו על גבי כל פנקייק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ביזון
10
מגלגלים את הפנקייק סביב הנקניק. למעלה עם סירופ תוצרת בית של טלי.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
להתיז תמצית וניל
דראגי פנינה לבנות
11
בסיר גדול שלבו את המים, המלח, הסוכר וסירופ התירס.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3 אונקיות) חצאי פקאן
ליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
מניחים על הכיריים על אש בינונית - גבוהה ומביאים לרתיחה איטית. ממשיכים רותחים בחום בינוני במשך כ 1 1/2 שעות עד סירופ הופך בצבע ענבר.
מרכיבים שתצטרך
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
13
מסירים את הסירופ מהאש ומוסיפים את טעם המייפל. מצקת מעל הפנקייק. הסירופ מוגש בצורה הטובה ביותר חםזה יכול להיות מחומם על התנור או במיקרוגל.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל
להתיז תמצית וניל
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
מצקת
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)